Bank

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 5 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Dlaczego nie można kupić florenów w Banku ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprecyzuj proszę co oznacza, że nie można kupić florenów? Czy pojawia się jakiś komunikat o błędzie, z jakiej formy płatności chcesz skorzystać?

3. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

Klikam na Kup teraz , pokazuje mi się że "kupuje" ale nie mam potwierdzenia, nie mam florenów , czy to robię będąc na Unity czy na Kliencie

4. SMOD_Atena

Czyli chcesz skorzystać z suwaka aby kupić dowolną ilość florenów, a czy masz zapisane dane karty płatniczej?

5. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

z suwaka , tak mam zapisane dane

6. SMOD_Atena

Problem z suwakiem występował kilka dni temu ale z tego co jest napisane w ogłoszeniu został naprawiony:

Spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka, ewentualnie sprawdź na innej przeglądarce. Jeśli te czynności niczego nie zmienią to napisz proszę do PT w celu sprawdzenia konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

wyczyszczone ciasteczka, z dwóch przeglądarek korzystałam, proszę zamykać

8. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia w czym problem.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.