Banany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 24 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Kupilam za 20 bananow wejscie zeby moc odblokowac kolejne rzeczy zjadlo 20 bananow ale nadal to jest zablokowane...juz sie przelogowalam,etc ale nadal jakby wyskakuje info ze musze to wykupic, a ja to kupilam...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odblokowałaś wejście do komnaty, w komnacie są posągi i je też trzeba odblokować za określoną liczbę złotych bananów.

Co i kiedy zostało odblokowane może sprawdzić jedynie PT, zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Tak , to wiem odblokowałam wejście do komnaty- ale nadal nie jest odblokowane(to glowne wejscie) napisalam do PT :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem co masz na myśli pisząc "główne wejście" ale odpisałam Ci już z PT i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.