banany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 27 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Zgadzam się całkowicie z Tobą, to jest tak jak w życiu za swoje błędy trzeba samemu ponosić konsekwencje.

glebogryzarka lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Czy ktoś z graczy ma jakieś konkretne pytanie odnośnie bananów?
    Kolejne posty dyskusyjne będą usuwane.

Anuszki lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

orzysz23, post usunęłam, gdyż nic nowego nie wnosił do tematu.

4. kobieta2015

kobieta2015 Czeladnik forum

To jest nie w porządku co piszesz, niczego nie wykorzystałam i nie miałam takiego zamiaru. Ja odniosłam wrażenie, że dostaję banany jako nagrodę za wyścigi z traktorów. Nigdy nie czytam dokładnie jakie są nagrody, to jest dla mnie swego rodzaju niespodzianka. Ale tym razem BP zafundowało nam niezłą niespodziankę, która nawet trudno sprawdzić, bo nie pamiętam ile dokładnie miałam przed tym jak mnie BP "uszczęśliwiło" bananami. Nie dość, że są nie w porządku wobec graczy, to jeszcze nas obrażacie i straszycie konsekwencjami, za coś czego nie zrobiliśmy. Kto mi da rekompensatę za to, że gra muli i nie mogę wykorzystać w tym czasie swoich bonusów na farmie, bo czas płynie. To się dzieje codziennie i jakoś nie widzę, żeby ktoś się tym przejmował. Też mogłabym powiedzieć, żeby BP nie wykorzystywało błędów w grze na swoją korzyść, no bo przecież ja ponoszę straty, kiedy moje bonusy kończą swój czas a gra sobie muli i muli. No ale w końcu to tez jest tylko wina gracza, bo przecież nie BP.

konsky5 i glebogryzarka lubią to.
  5. chester82

chester82 Czeladnik forum

Mam ,nie brałem udziału w TOP 2016,nie wrzuciłem ani jednej przysłowiowej marchewki. Dzisiaj wchodzę na Bahamę a ja mam -28 złotych bananów ! Proszę mi to wyjasnić. Zbierałem na przejście poziomu.Nie ruszałem bananów które miałem,nawet nie wiem ile miałem.Teraz okazało się ,ze jestem na minusie . DLACZEGO ???

Nadmienić pragnę ,ze nie bawiłem sie na Bahamie około dwóch może trzech tygodni bo zbierałem banany tylko. Więc nie ruszałem tychże około dwóch tygodni albo i dłużej. Zgoda ,błąd może przez pomyłkę mi dopisano coś tam .Ale zabrano przy okazji wszystko co miałem i jeszcze więcej:(

Twoje posty połączyłam, ponieważ po usunięciu posta innego Gracza były jeden pod drugim.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 listopada 2015
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kheme lubi to.
  7. ilona2391

ilona2391 Stały bywalec

Odsyłanie do pomocy technicznej to ściema.Pisanie do nich to pic na wodę,też mi kilkanaście razy nie przyjmowało kodów.Kontakt właściwie nie jest możliwy i graniczy z cudem jak się uda.Mi na kilka lat grania udało się napisać 2 razy .Co do bananów,a miałam -64 ,przeszłam na bahamie na nastepny poziom i tych 5 zamiast zdjąć ze stanu do znów mam więcej na minusie.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ilona2391, zapoznaj się bardzo proszę z poradnikiem, w którym znajdziesz wskazówki na temat kontaktu z Pomocą Techniczną, gdzie na wszystkie zgłoszenia Graczy udzielane są odpowiedzi >>>klik<<< i bardzo proszę nie zamieszczaj takich niesłusznie negatywnych opinii. Jeśli stan złotych bananów według Ciebie nie jest właściwy to zapraszam ze zgłoszeniem do PT. Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej, na której zapisane są wszystkie wartości konta i otrzymasz szczegółową odpowiedź.

catarina2549, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. SMOD_Atena

ilona2391 Twój nic nie wnoszący do tematu post usunęłam jako spam i bardzo proszę nie zaśmiecać tematu takimi postami.

10. adajko

adajko Czeladnik forum

Dlaczego za błędy skryptu mają odpowiadać gracze? Nie każdy czyta regulaminy eventów i wielu z nas uznało, że otrzymane banany to nagroda za jakieś osiągnięcia na poziomach eventu. Takie skuchy powinno się rozliczać na korzyść graczy a nie jeszcze grozić im banami.

11. SMOD_Atena

W sprawie błędnie dopisanych złotych bananów zapraszam do zapoznania się z Oficjalnymi Ogłoszeniami, gdzie wszystko zostało wyjaśnione :>>>klik<<<.

Odnośnie błędów występujących w grze zapraszam do lektury zaakceptowanych przez każdego Gracza podczas rejestracji kontaRegulaminu gry oraz Ogólnych Warunków Handlowych ( szczególnie : 1.2 Przedmiot umowy, korzystanie i modyfikowanie gier i serwisów, 4 Dostępność.)

I skoro Autorka tematu nie ma dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.