banany- temat nadal nie rozwiązany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siorka84, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Witam,
    chciałam zaznaczyć, że zanim zdecydowałam się na post, przeczytałam wszystkie informacje na temat bananów. O problemie z bananami dowiedziałam się od razu, kiedy się pojawił, dlatego nie wydawałam żadnych bananów, choć wcale nie miałam dopisanych 69, jak to pojawia się w ogólnym komunikacie. Nie otwierałam żadnych posągów, a wciąż mam minusowe banany. Dostałam od razu -69. Uważam, że to wielka niesprawiedliwość, że wszyscy dostali tyle samo minusowych bananów, skoro nie wszyscy mieli je dopisane.
    Podejrzewam, że teraz nikt mi już tego nie wyrówna, ale chciałam to zgłosić i trochę się pożalić :(

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@siorka84

Witaj,

Twój temat przeniosłem w odpowiednie miejsce. Pamiętaj proszę że tematy związane z pytaniami albo problemami technicznym powinny być zakładane w pytaniach ogólnych albo technicznych.

Jeżeli chodzi o twój problem, to wnioskuje iż wiesz na temat błędu wskutek którego dopisane zostało zbyt wiele bananów. Wskutek czego dużo graczy po odkrywało posągi, czego skutkiem po odpisaniu są stany minusowe.

W tym przypadku warto zaznaczyć, że to nie jest błąd. Licznik się wyrówna dopiero jak uzbieramy banany, za to jednak zostały nam odkryte posągi.

Jeżeli jednak tak jak twierdzisz nie odkrywałeś żadnych posągów a masz minus, to musisz się skontaktować z pomocą techniczną gdyż z pozycji forum nie jestem wstanie Ci pomóc.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT, kolejne pytania się nie pojawiły, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.