Banany na bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika trederrr, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. trederrr

trederrr Forumowy żółtodziób

Mam problem z ilością pokazywanych bananów. Są one na minusie, na początku miałam -60, lecz przeszłam już tyle poziomów że aktualnie mam -5. Czy jest możliwość żeby wróciły mi one za te wszystkie poziomy?

ostrzegacz lubi to.
  2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@trederrr

Witaj,

W listopadzie wystąpił błąd podczas dopisywania nagród za top 1000, związku z którym do kont wszystkich raczy zostało dopisane zbyt wiele złotych bananów. Aby naprawić ten błąd został uruchomiony skrypt naprawiający, który odpisał błędną nadwyżkę bananów.
    Jeżeli gracze wydali te źle dopisane banany to po ich odpisaniu mieli minusowy stan, jednak posągi pozostały odkryte.
    Więc przechodząc na następne poziomu wyrównujesz stan minusowy, wszystko w tym przypadku działa poprawnie.

Po więcej informacji zapraszam Cię do tematu : Błędne wyświetlanie się ilości złotych bananów
    Pamiętaj również aby takie pytania zadawać na pierwszej pomocy.

Czy masz może jeszcze jakieś pytanie?

ostrzegacz lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

trederrr, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

ostrzegacz, to nie jest miejsce na wyrażanie własnych opinii, w tym dziale staramy się pomóc innym Graczom. Twój post usuwam jako off-top.

4. trederrr

trederrr Forumowy żółtodziób

Nie, dziękuję

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro nowych pytań nie ma to temat pozwolę sobie zamknąć :)

Miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.