ban na forum

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by foczunia84, Feb 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Po czym poznać,że ktoś ma bana na forum?Na starym było napisane "zablokowany",a teraz?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli ktoś otrzymuje blokadę na Forum, jego nick jest przekreślony. Po tym można poznać, że ktoś złamał Regulamin Forum i otrzymał punkty karne skutkujące taką właśnie blokadą.

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No ja nigdy przekreślonego nicku nie wiedziałam,więc albo trafiam na samych "grzecznych" graczy,albo rzeczywiście tylko Wy widzicie te przekreślenia.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jego nick widzę jako przekreślony, jednak szczerze z pozycji Gracza jeszcze się z tym nie spotkałam. Dopytam w takim razie, czy inni Użytkownicy mają możliwość sprawdzenia, czy takie osoby otrzymały blokadę i dam znać :)

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dopytałam w kwestii blokady na Forum i inny Użytkownik nie ma możliwości sprawdzenia takiej informacji.

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Rozumiem.Moja ciekawość została zaspokojona :)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

foczunia84, rozumiem że więcej pytań nie masz, w związku z tym temat zamykam :)
    Życzę miłego wieczoru :)

Thread Status:
Not open for further replies.