ban a forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WF-nieOFICJALNI, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WF-nieOFICJALNI

WF-nieOFICJALNI Okazjonalny autor

czy jesli mam bana na gre to zawsze mozna bylo na forum sie dostac ???

kliknelam forum pod gra przy logowaniu i zdziwilam sie ze mnie zalogowalo :)

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie mam takich doświadczeń więc nie wiem czy kiedyś była taka możliwość czy nie było takiej możliwości.Podejrzewam jednak że zawsze była,bo blokada w grze nie musi oznaczać blokady na forum i odwrotnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. WF-nieOFICJALNI

WF-nieOFICJALNI Okazjonalny autor

Za pare dni ban bede miala zdjety, wiec sie zdziwilam ze moge na forum sie dostac.:)

a jak to sie ma do kont zbanowanych pernamentnie

4. SMOD_Atena

Nie mam pojęcia,najlepiej będzie jak w tej sprawie napiszesz do Pomocy Technicznej.Tam z pewnością otrzymasz informacje na ten temat.
    Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. Kastor

Kastor Forumowy żółtodziób

Witam :)
    Konta w grze są banowane niezależnie od kont na forum. Jeśli masz nałożony ban w grze, to możesz wejść na forum i pisać, ban wyklucza Twój udział w grze. W drugą stronę jest tak samo, mianowicie ban na forum nie pozwala Ci pisać na forum, ale w grze możesz się bawić :)

Drogi Smodzie, czy naprawdę było konieczne odsyłać gracza do pomocy technicznej z tak banalnym zagadnieniem? Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to powinnaś zawołać o pomoc do swojego przełożonego, a gracza poprosić, by zaczekał.

Takie właśnie działania powodują że forum umiera - niby chcecie pomagać ale stosujecie spychologię: "fajnie że jesteś, chętnie Ci pomogę, ale napisz do .."

Pozdrawiam

666kobieta lubi to.
  6. SMOD_Atena

WF-nieOFICJALNI, ze względu na ustawienia zapisywania ciasteczek można jednak pozostać zalogowanym na forum bez konieczności zalogowania do gry.

Kastor jak wielokrotnie powtarzałaś, nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
    Nie ma obowiązku znajomości odpowiedzi na każde pytanie, a wątek nie został jeszcze zamknięty. Jeśli masz zastrzeżenia do pracy kogokolwiek z Ekipy, zapraszam do Pomocy Technicznej.Również pozdrawiam.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadała, temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.