balon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wooolf1, 30 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Mam wystawione w balonie 2 oferty,których nie pokazuje mi wyszukiwarka balonowa.Czy tak powinno być,że widać tylko oferty innych graczy,a nie moje?Czy to jakiś błąd?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja swoje oferty oferty widzę przy korzystaniu z wyszukiwarki, tylko po kliknięciu w zieloną strzałkę oferta oczywiście znika. Przesuwałeś suwakiem do dołu na każdej stronie ?

3. wooolf1

Tak,przesuwałam.Próbowałam wszystkiego i nie widzę:/Nawet ponownie je wystawiłam i nic...

4. SMOD_Atena

Przepraszam za pomyłkę w odbiorze płci.

No to nie wiem dlaczego nie widzisz swoich ofert. U mnie to wygląda tak np..:

Spróbuj może na innej przeglądarce, choć szczerze mówiąc wątpię aby to miało jakieś znaczenie. Z poziomu forum nie sprawdzimy jednak dlaczego u Ciebie jest tak a nie inaczej, zapraszam do PT, być może tam uda się to stwierdzić i wyjaśnić sytuację.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. wooolf1

Nie,dzięki.Zostaje PT.
    Miłego dnia:)

6. SMOD_Atena

Dziękuję i wzajemnie miłego dnia życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.