Balon nie oddał przedmiotów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bimbledonia, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Rzeczy, które ustawiłam w balonie na wymianę, do tej pory do mnie nie wróciły... :(

2. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Wrócą na pewno :) nie martw się

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Poczekaj, zwrot zazwyczaj jest robiony do kilku dni po zakończeniu.

4. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Chciałam napisać to samo tzn brak zwrotu z balona. Skoro to trwa kilka dni to trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość ;)

5. bimbledonia

Myślałam, że potrwa to maksymalnie kilkanaście minut... No to ładnie, a mogłam wcześniej wszystko z balona wycofać ;) No nic, to siedzę i czekam w takim razie :) Dzięki!

6. michav765

michav765 Stały bywalec

Uff ale mi ulżyło:eek:już myślałem że straciłem itemy.Też mi nie oddało itemów które wystawiłem ale widzę że trzeba na to trochę poczekać:p.Wcześniej zawsze usuwałem niezrealizowane oferty przed zakończeniem eventu i nie wiedziałem że tak to przebiega;)

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Tak jak już Gracze pisali - trzeba troszkę poczekać. :)
    Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

8. bimbledonia

Nie ma :) Można zamykać :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z powyższym temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.