bak chutneya

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lolkofarma, 7 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolkofarma

lolkofarma Czeladnik forum

dziś rano wykupiłam 3 chutneye i pisałam do PT , że ich nie mam. Do tej pory nie odzyskałam ich i boję się kupować następnych bo tylko stracę SG. Co mam robić???

2. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Pozostaje ci tylko czekać na odpowiedz od PT. Na twoim miejscu do czasu wyjaśnienia sprawy nie kupowałabym następnych z obawy przed tym,że kolejne mi ,,wsiąkną".

3. -klaudia88-1988 dziękuję za pomoc :)

Jak napisałaś do Pomocy Technicznej to poczekaj na odpowiedz na forum nie przyspieszymy korespondencji.:)

Spróbuj wylogować się i zalogować ponownie i sprawdź jeszcze raz czy się czasami nie pojawił zakupiony przez Ciebie CHMJ :)

Czy jeszcze chciała byś o coś dopytać ??:)

4. lolkofarma

przelogowywałam się kilka razy i nic, a od rana nie mam zadnej odpowiedzi, i nie mogę zwiększyć plonów a koniec misji niebawem, nic nie da się zrobić????

5. W pierwszym poście napisałaś że wysłałaś zapytanie do Pomocy Technicznej to musisz poczekać na odpowiedz, ja nie wiem dlaczego nie masz zakupionego CHMJ trzeba to sprawdzić na koncie a ja nie mam takich narzędzi :)

Sprawdź jeszcze pocztę czy czasami nie otrzymałaś odpowiedzi a jak tam nie będzie to jeszcze przejrzyj Spam na swojej poczcie :)

Czy jeszcze chciała byś o coś zapytać ??:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 kwietnia 2015
  6. lolkofarma

dziękuję już mam chutneya

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 kwietnia 2015
  7. Bardzo się ciesze że wszystko się wyjaśniło i skoro nie masz już więcej pytań to kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.