Baharama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hey22, 9 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hey22

hey22 Aktywny autor

Dajcie jakąś odp konkretna bo nie mozna wejsc na baharame ani na wyspe skarbów!!! Pisanie ze mamy sie wylogowac nic nie działa.....w koncu MOD od czeos jest a nie ze sami musimy sie domyslac co sie znowu dzieje..nie dosc ze ciezko zdobyc złote banany to jeszcze jakies programy sa ;-/

2. cwaniakosc

cwaniakosc Okazjonalny autor

tez tak mam ;-/

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hey22, cwaniakosc, na początek spróbujcie proszę wylogować i zalogować się ponownie do gry, gdy to nie pomoże spróbujcie zalogować się do gry z innej przeglądarki. :)
    Jeżeli problemy nadal będą się powtarzać, proszę Was o zastosowanie się do tego poradnika: Gdy gra nie działa
    Jeżeli czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej nie pomoże, proszę Was o napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie stwierdzić co się u Was dzieje :)

Czy tutaj macie jeszcze jakieś pytania? :)

4. [Zosia]

[Zosia] Ekspert forum

Ja nie mogę postawić zagród na bahama bo wszystko jest w kółeczku skreślone.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

[Zosia], zastosuj się proszę do podanych powyżej rad :)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz był obecny na forum, więcej pytań nie zadał, w związku z tym temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.