Baharama ile poziomów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jaguś1993, 14 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaguś1993

jaguś1993 Czeladnik forum

Witam jestem na 269 poziomie i nic dalej nie ma proszę o podpowiedz co dalej z góry dzięki

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Obecnie na wyspie możemy zdobyć maksymalnie 400 poziom a w grze 200 poziom. Informacje te znajdziesz w tabelkach : Tabele - poziomy

Faktycznie od pewnego poziomu na famie mamy tak zwane puste poziomy, w sensie mamy już odkryte wszystkie posągi w świątyni i zbieramy tylko złote banany. Jednak nie jesteśmy wstanie stwierdzić czy w przyszłości nie pojawią się nowe posągi, które będzie trzeba zakupić. Warto zbierać banany, gdyż zawsze mogą się przydać.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. jaguś1993

jaguś1993 Czeladnik forum

Dzięki jeszcze poczekam

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc. Dużo osób czeka na nowe posągi w świątyni, nigdy nie wiadomo czym nam programiści zaskoczą.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.