Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Amarilla-, 28 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Amarilla-

-Amarilla- Forumowy żółtodziób

Prosze mi wyjasnić do jasnej anielki, czemu mi nie został odblokowany port za 35 złotych bananów tylko mi dalej informuje że musze mieć 40 żeby odblokować, po to zbierąłm te [EDIT] złote bany żeby se odblokować port, czy nie możecie dać tego za gwiadki???? i czemu mi się tn port na bahamarama za 35 bannów nie odblokował, jakiś kit czy nie wiem, to albo napiszcie konkretnie ile ma tych złotych banan ow być, alebo nie róbcie sciemy i niech się odblokuje za 30 lub te 35 a NIE KOLJNE 40 A JAK DOZBIERAM TE 40 TO BEDZIE ZA 45?????
    PROSZE UPRZEJMIE O ODBLOKOWANIE MI PORTU NA BAHAMARAMIE! I NAIE NACIAGAC W BUTELKJĘ bo to nie ładne:/

Dziekuje za odblokowanie mi portu.

Usunięcie wulgaryzmu - MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 czerwca 2016
  2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A masz odblokowane przejście do komnaty w której znajduje się port?? Te 40 złotych bananów to zapewne po to żeby odblokować dostęp do komnaty a dopiero potem będziesz mogła odblokować port za 35 złotych bananów.

gosiagosia60 lubi to.
  3. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Twój post został edytowany, proszę uważać na słownictwo w poście. Rozumiem zdenerwowanie ale przed użyciem takich słów warto odejść na chwile od komputera i ochłonąć. Proszę również nie pisać samymi drukowanymi literami, gdyż w świecie wirtualnym uważane jest to za krzyk.

Dziękuje graczowi za pomoc.

Po twoim opisie wnioskuje, że chodzi o wyspę skarbów. W takim razie zapraszam Cię do poradnika Wyspa Skarbów (po kliknięciu na zielony napis zostaniemy przeniesieni do odpowiedniego poradnika). Znajdziemy tam następujące informacje:
    "
    Posąg Portu można odkryć za 30 złotych bananów. Znajdziemy go w istniejącym już 8 pomieszczeniu, które jest do odkrycia za 40 złotych bananów."

Tutaj warto jednak pamiętać, że aby odkryć sam posąg należy mieć dostęp do odpowiedniej komnaty. Jeżeli nie mamy, to najpierw musimy odblokować odpowiednią komnatę(ten system działa dla wszystkich posągów).

Jednak odkrycie posągu to nie wszystko, jak czytamy dalej :
    "
    Mimo odkrycia posągu Port nadal jest zablokowany.
    Kiedy gracz odkrył Port, otrzymuje dostęp do pięciu misji. Każda z nich odblokowuje nową powierzchnię Wyspy Skarbów"

Misje pojawiają się w spółdzielni, wystarczy je dalej zaliczyć.

Ciężko tutaj odpowiedzieć co kierowało programistami, którzy ustawili tak a nie inaczej. Jednak każdy gracz przez, tą drogę przechodził. Nie ma tutaj sensu się unosić.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

gosiagosia60 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie nie pojawiło się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.