Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika na0tal0ia, 26 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. na0tal0ia

na0tal0ia Forumowy żółtodziób

Kiedy zaczęła się ta akcja z kokosami nie miałam jeszcze dostępu do Bahamów, w kokosach były punkty doświadczenia na Bahamy. Teraz osiągnęłam odpowiedni poziom i mam już do nich dostęp mam tam 13 poziom a dostępną tylko trzcinę cukrową, nic więcej. Dlaczego tak się stało, i jak mam nabijać tam poziomy skoro trzcina cukrowa daje mało PD, a do osiągnięcia kolejnego poziomu brakuje jeszcze bardzo dużo punktów.

2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

wejdź w dział rozmowy o grze i nie tylko, tam gracze rozmawiają o bahamaramie. Dowiesz się dużo od innych graczy na ten temat

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Każdy zaczyna od trzciny cukrowej i nikt od razu nie ma tylu złotych bananów aby odblokować wszystko na samym początku.Zapoznaj się proszę z poradnikiem,w nim znajdziesz wskazówki na temat wyspy : >>>klik<<<.
    Zapraszam również do wątków dyskusyjnych, w których Gracze dzielą się swoim doświadczeniem i bardziej doświadczeni udzielają różnych,cennych wskazówek jak szybko zdobywać nowe poziomy : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

kgcygan, dziękuję za pomoc.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

za złote banany musisz sobie odblokować kolejne rośliny, drzewa, zagrody w światyni ;)
    tutaj z prejsciem poziomow sie nie dostaje nowej rosliny tylko trzeba ją odblokowac ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.
    A skoro Autorka nie zgłaszała więcej pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.