Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Dusia_Estrella, 5 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dusia_Estrella

Dusia_Estrella Forumowy żółtodziób

Prosze o pomoc, mam mozna powiedziec glupi problem... wykupilam na Bahamaramie dostep do tych wszystkich 4 nowych czesci ale nie wiem jak na nie wejsc. Czy ktos moglby mi wyjasnic jak to zrobic?

2. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

musisz na Bahamie nacisknąć ikonkę po prawej stronie koszyk i tam zakupić odblokowane rośliny

3. Dusia_Estrella

ale to nie chodzi o rosliny tylko o to powiekszenie tej Bahamaramy. tam sie wykupywalo jakies 4 czesci zeby miec ja wieksza i tam dawac te rosliny, drzewa itp

4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Podsyłam tabelkę ..::klik::.. masz w niej co musisz w której komnacie odblokować itp żeby otrzymać różne rzeczy :)
    Jeżeli nie masz całej wyspy "otworzonej" podejrzewam ze chodzi Ci o posąg pola z VII komnaty w Świątyni Małp, do odblokowania (sam posąg) za 40 Złotych Bananów (plus oczywiście wejście do komnaty, które musisz wcześniej odblokować jeżeli nie masz jej odblokowanej).
    Daj znać czy o to chodziło :)

Edit:
    Chyba że chodzi o wsypę skarbów, wtedy musisz odblokować odpowiedni posąg w Świątyni Małp, a później wykonać misje w spółdzielni..
    Polecam więc poradnik wyspy skarbów: ..::klik::..

5. Dusia_Estrella

mam odblokowane to wlasnie z komnaty VII, ale nie wiem jak zrobic zeby wejsc na te pola co mi sie odblokowaly... nawet na te 1, 2 i 3 z pierwszej komnaty. i gdzies wlasnie widzialam takie zdjecie ze ta Bahamarama sie tak bardzo rozrasta, ale po prostu nie widze zeby sie tak u mnie stalo

6. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

a klikłas na te posągi, bo tam odblokowuje się rosliny a nie rozrasta bahama

a może ty chcesz wejść na wyspę skarbów to musisz kliknąc na tą wyspe po prawej stronie statku i tam masz pola

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 grudnia 2014
  7. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Dokładnie tak, dodam jeszcze poradnik który wyjaśnić powinien wszystkie wątpliwości: BAHAMARAMA
    I jeszcze jeden link do poradnika odnośnie WYSPY SKARBÓW
    Bo może to właśnie o wyspę chodzi a my nie możemy się porozumieć?? :D

Edit:
    Czasem gdy coś nie dział, np nie powiększy się plansza mimo odblokowania trzeba się przelogować..

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

9. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Komisarz forum

Ale z tego co wiem to jeszcze trzeba zrobić misje w spółdzielni żeby odblokować te pola na wyspie skarbówo_O

MOD_Orka lubi to.
  10. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Tak sprawdź tutaj: ..::klik::..

Podrzuciłam poradni, w którym masz opis tych misji :)

MOD_Orka lubi to.
  11. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry :)
    Dusia_Estrella ..... poradniki, do których dostałaś linki pomogły ?
    Już wiesz , jak i co zrobić?

Dziękuję wszystkim za pomoc :)

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pytań dalszych nie widzę, więc pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.