Bahamarama

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. izau66

izau66 Czeladnik forum

adamal- co to są za kwiatki co dają ci tyle punktów na wyspie skarbów i gdzie je zdobyć?

malinarp lubi to.
  2. zielona_stajnia

zielona_stajnia Aktywny autor

To czasem nie kwiatki z imprezowego koła fortuny??

malinarp lubi to.
  3. izau66

izau66 Czeladnik forum

to ile trzeba mieć szczęścia żeby tyle zdobyć

malinarp lubi to.
  4. myszulka

myszulka Ambasador forum

Troche szczescia przy pelnym kufrze florkow.

malinarp i amdep lubią to.
  5. adamal

adamal Hrabia forum

6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

No..no.. przy takim zapleczu:inlove::inlove::inlove: poziom na Bahamie to pestka:inlove::inlove::inlove:
    Na swojej farmie nawet portu nie mam otwartego:cry::cry::cry::cry::cry:

malinarp, amdep oraz Keczmer lubią to.
  7. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

tez bym chciala zeby to tak u mnie wygladało :D ale to pewnie miesiace(lata) pracy. gratulacje takiego dorobku :) ja również nie mam jeszcze portu otworzonoego i wbijanie lv idzie mi mozolnie :eek:

malinarp i Keczmer lubią to.
  8. zielona_stajnia

Cóż ja poszalałam - zarobione na sprzedanych królikach i kurach SG zainwestowałam w bikini na targu, wrzuciłam w misję i przeskoczyłam o 3 poziomy - wreszcie mam odsłonięte 3 powierzchnię uprawną :), trafiła się do tego discoróżyczka na kole i jakoś idzie. Przy okazji gwiazdki na drzewo do odkrycia kolejnej runy :)

malinarp i patrycja9922 lubią to.
  9. kgospoda

kgospoda Forum Pro

wow, niezle :)
    ja niestety mam na razie tylko 2 wesołe lilie (wejściówki tylko w eventów), i właśnie będę odblokowywać port - może w misji się uda trochę TPD zdobyć...

Sekme, gdzie mogę znaleźć tych radosnych kibiców??

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2014
    malinarp lubi to.
  10. izau66

izau66 Czeladnik forum

W Galerii Handlowej wejdz w dekoracje i tam w kategorii- rzeczy przydatne znajduje się radosny kibic za 1000 sianogroszy

11. kgospoda

kgospoda Forum Pro

Niestety nie mam tam nic do kupienia... :eek: Czy to muszę jakoś odblokować czy to problem techniczny??o_O

malinarp lubi to.
  12. izau66

izau66 Czeladnik forum

Niestety nie wiem, ja mam.Może ktoś ci odpisze od czego to zależy, albo napisz do pomocy technicznej

malinarp lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak wyżej napisali Gracze,ten item znajdziesz w sklepie,w zakładce "rzeczy przydatne",u mnie jest na drugiej stronie.Może poniższy obrazek Ci pomoże :

malinarp lubi to.
  14. zielona_stajnia

Galeria handlowa - po lewej stronie tam gdzie masz pola, inwentarz itd., jest okienko z czerwonym koszyczkiem.
    Nie ta Galeria na Rynku.

malinarp lubi to.
  15. Deso

Deso Zaawansowany

Przyznaje się bez bicia, że od czasu kiedy zdobyłem całe rozszerzone pole na bahamaramie. To prostu poziom za poziomem idzie, i tu już nie chodzi oto czy mam wyspę skarbów czy jadę na kruszonach etc. A o co?

Jest event, w którym można siać na bahamaramie. No więc sadzę w dni eventowe tam, i punkty doświadczenia lecą jak szalone, a mam już prawie 101 poziom wbity. Biorę też pod uwagę zagrody, drzewa oraz że dwa razy z kalendarza adwentowego, były x100 zależne od poziomu TPD.

Nie jest tak źle, bo jeszcze TPD od Renza zrobiły swoje.

malinarp i Keczmer lubią to.
  16. nana290159

nana290159 Książę forum

Tez ewentowke sieje na Basce, ale mam tylko 6 ZB po odblokowaniu co nieco. Sie uzbiera, a co..

malinarp lubi to.
  17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja staram sie nie siac eventowego na Bahamie, bo rosliny eventowe dają malo tpd i szkoda mi tracic mozliwoscie zdobycia wiekszej ilosci punktow.

18. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Wreszcie mam 70 poziom na Bahamie, mogę uprawiać Aloes... oczywiście nie będę. :p

Mam drzewka, małpy z bikini i na super-polach sieję na okrągło winogrona i bromelię, na kruszon.
    Nudne do nieprzytomności... :(

Aby odblokować 4 część wyspy, muszę najpierw odblokować Ignam i Paprykę, no a potem zebrać idiotyczną ilość ZB tylko na odblokowanie kolejnej "komnaty".

Nudna, irytująca ohyda. >:(

malinarp, patrycja9922 oraz amdep lubią to.
  19. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Odkryłam liczi:inlove::inlove: Jestem z tego powodu bardzo zadowolona:inlove:.

malinarp lubi to.
  20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja obecnie mam 159 poziom, 14 bananow a zbieram na odkrycie ostrokrzewu paragwajskiego....
    poki co sieje ananas do misji do odblokowania SPA :)

malinarp lubi to.