bahamarama - siewnik - brak dostepu do paska ulubionych roslin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LIDEMAN, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

witam
    na bahamaramie nie mam dostepu w siewniku do paska ulubionych roslin czy to normalne
    po prostu pojawia sie szary pasek do ktorego nic dodac nie mozna
    pisze o tym pasku co pojawia sie po najechaniu wskaznikiem na pole gdy klikniemy siewnik
    bahamarame mam obecnie na 17 lv i odblokowalem 3 z 4 sektorow
    obecnie mam dostepne rosliny
    trzcina cukrowa
    marakuja
    cynamon
    dzieki za pomoc

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Na mojej Farmie pasek jest widoczny i działa poprawnie. Wyloguj i zaloguj się ponownie do gry, a jeśli to nie wystarczy zastosuj się proszę do tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Napisz, czy pomogło :)

3. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

odpalilem gre na swiezej przegladarce bez cache i cookies
    jednak dzis natknalem sie na temat bledu gry i niezgodnosci z najnowsza wersja flash

oto moj screen:

niestety nie zainstaluje starej wtyczki jak zalecacie bo mi wiekszosc gier przestanie dzialac ktore wymagaja najnowszej wersji
    pewnie dla tego mam ten blad coz temat mozna zaknac nic tu wiecej nie pomoze trzeba czekac na naprawe
    gra byla sparawdzana na roznym sprzecie systemie i telefonie i wszedzie nie mialem tego paska
    ale pomyslalem ze trzeba cos odblokowac w grze wykonujac jakas misje
    to tyle dziekuje za informacje

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Z pewnością nie jest to błąd wtyczki AFP, ponieważ nie odpowiada ona za dostępne opcje w grze tylko ewentualne problemy z płynnością jej działania.
    Na Twojej Bahamaramie pasek z ulubionymi roślinkami nie jest jeszcze dostępny, ponieważ na chwilę obecną masz za mało odblokowanych posągów, a co za tym idzie za mało roślin do siania. Opcja ta pojawi się, gdy odblokujesz ich większą ilość :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. LIDEMAN

LIDEMAN Ekspert forum

a to czyli dobrze myslalem ze trzeba misje robic
    ok to dobre wiesci
    nie mam wiecej pytan mod_cookie mozesz temat zamykac
    dzieki za pomoc
    ps szkoda tylko ze trzeba czekac na inne rosliny ten pasek bardzo ulatwia gre na fonie

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.