Bahamarama - nadmiar bananów

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by DonataC77, Apr 18, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DonataC77

DonataC77 Czeladnik forum

Mam pytanie odnośnie bananów. Mam poziom 358 Bahamaramy, prawie 300 bananów, wszystkie posągi odkryte..... Czy będą jakieś dodatkowe posągi? Nie mam na co wykorzystać bananów....Czy w dalszych poziomach Wyspy można jeszcze coś odkryć? Co ja mam zrobić z tymi bananami? Brak motywacji do dalszej gry na Bahamie..... :/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

DonataC77 ja mam poziom 600 czyli już ostatni na chwilę obecną, wszystkie posągi odblokowane, złotych bananów ponad 10 tys. ale w niczym mi one nie przeszkadzają, nie psują się a może kiedyś się jeszcze do czegoś przydadzą.
    Na dzień dzisiejszy nic mi nie wiadomo o nowych posągach, jeśli takowe będą miały się pojawić to będzie też zamieszczona stosowna informacja w dziale ogłoszeń, zapraszam do śledzenia działu: Oficjalne ogłoszenia - gra.
    Wszystkie informacje na temat Bahamaramy znajdziesz w poradniku:
    Jeżeli masz jakiś pomysł na wykorzystanie złotych bananów to opracuj go zgodnie z zasadami działu i przedstaw swoją propozycję w odpowiednim dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DonataC77

DonataC77 Czeladnik forum

Dzięki ;)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również dziękuję. Skoro nie masz już pytań, zamykam temat. Miłego dnia:)

Thread Status:
Not open for further replies.