bahamarama a rośliny eventowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Morinus, 26 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Morinus

Morinus Czeladnik forum

Witam, czy rośliny eventowe siane na bahamaramie dają expa pod bahamaramę czy pod farmę główną?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Punkty doświadczenia ze wszystkich zbiorów na Bahamaramie doliczane są do stanu zdobytych punktów na Bahamaramie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Morinus

Morinus Czeladnik forum

Nie to wszystko, bardzo zadowolony jestem z tej odpowiedzi ;) Troszkę bananów się nazbiera za levelowanie :)
    Dziękuje

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, jednak muszę się trochę poprawić, bo jeśli chodzi o rośliny, zagrody/fabryki czy drzewa to jest tak jak wyżej napisałam, jednak w przypadku itemów, to nie wszystkie dają tropikalne punkty doświadczenia nawet wtedy kiedy stoją na Wyspie skarbów czy pozostałych częściach wyspy, to dają tylko PD czyli punkty na farmę.

Wszystkie informacje na temat itemów znajdziesz w tabelach:
    Mam nadzieję, że za bardzo Cię nie rozczarowałam i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.