Bahamarama 1 kliknięciem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika azadrubalja, 28 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

We wczorajszych ogłoszeniach dotyczących naprawy błędów i wprowadzenia usprawnień napisano,że na Bahamę będzie można przejść jednym kliknięciem? W jaki sposób? Dziękuję za odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji mapy aktualnie są 2 kliknięcia,pierwsze w statek,drugie w wyspę.Wydaje mi się,że być może to chodzi o to kliknięcie z pozycji statku,ale postaram się dopytać jeszcze.Chociaż myślę,że innej możliwości nie ma,aby przejść na wyspę czy wyspę skarbów pomijając kliknięcie w statek.

3. .far1.

.far1. Czeladnik forum

Nie ma takiego sposobu. Ogłoszenie jak często u nas zostało źle przetłumaczone. Nie powinno być, że "jednym kliknięciem" tylko, że jest o jedno kliknięcie mniej.

4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Rzeczywiście w oryginale jest mowa o jednym kliknięciu mniej, Przepraszamy za pomyłkę i dziękujemy za zwrócenie uwagi :)

5. SMOD_Atena

.far1., dziękuję za pomoc.Treść ogłoszenia została poprawiona.

azadrubalja
    ,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Można zamykać. Dziękuję za odpowiedzi :)

7. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.