Bahama...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madziales, 28 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madziales

madziales Stały bywalec

na bahamie skończyłam 600setny poziom, co dalej? czy teraz już mam bahamę zakończoną i tylko będę na niej siała rośliny?

2. pepe2013

pepe2013 Baron forum

poziom 600 to na chwilę obecną maksymalny poziom na Baharamie. Może w przyszłości BP pomyśli o nowych poziomach. Oprócz roślin może stawiać zagrody i drzewa - przecież pojawiają się nowe jak np. wyraki, czy nowe drzewa kule armatnie

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 dziękuję za pomoc.

madziales dział ten jak sama nazwa wskazuje dotyczy pytań technicznych odnośnie forum, przenoszę wątek do odpowiedniego działu.

A co do Bahamaramy to tak jak już napisał pepe2013. Dodam, że oprócz codziennej uprawy roślin, drzew, zwierząt czy produktów, które są potrzebne w różnych zadaniach, odbywają się tam też różne eventy i wówczas siejemy na łąkach wyspy rośliny eventowe, itd...
    TPD ze zbiorów cały czas są doliczane do posiadanego stanu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. madziales

madziales Stały bywalec

dziękuję za odpowiedz, więcej pytań nie mam.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.