Bahama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kimedis, 25 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kimedis

Kimedis Czeladnik forum

2. Kasialka

Kasialka Generał forum

W poradniku jest wyraźnie napisane: "Aby znaleźć się na wyspie, należy odblokować odpowiednią runę na drzewie mądrości za 50 gwiazdek - mamy wtedy dostęp do jednej części wyspy", "Kolejne cztery części są do odblokowania w świątyni za złote banany. Części 1, 2 i 3 znajdują się w jednym pomieszczeniu, natomiast część 4 w innym."

.Farmerkaa. lubi to.
  3. Kimedis

Kimedis Czeladnik forum

Kasialka czytaj ze zrozumieniem, chodzi mi o pierwszy post: Aby znaleźć się na wyspie, należy odblokować odpowiednią runę na drzewie mądrości za 50 gwiazdek - mamy wtedy dostęp do jednej części wyspy (osoby, które odblokowały wyspę wcześniej za 200 gwiazdek mają dostęp do pozostałych 3 stref ).

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kimedis, jak rozumiem odblokowałeś wyspę jeszcze przed zmianą, czyli za 200 gwiazdek?
    Jeżeli tak to wg. poradnika Bahamarama - od A do Z Twoja wyspo powinna wyglądać tak (gdyż tak wygląda po odblokowaniu 3 części):

Ostatnią część musisz odblokować w Świątyni Małp. Wiąże się to ze zmianą na Bahamaramie - powiększeniem wyspy.
    Zapraszam do tego poradnika: Zmiany na Bahamaramie. :)

Nie wiem czy o to chodziło, jeżeli nie to bardzo Cię proszę doprecyzuj swoje pytanie. :)

5. Kimedis

Kimedis Czeladnik forum

Ok dzięki za wyjaśnienie. Umknęło mi gdzieś to że jest strefa 0 i zakodowałem sobie, że pozostałe 3 czyli cała wyspa powinna zostać automatycznie odblokowana.

Takie dodatkowe pytanie czy były\ zdarzają się eventy ze złotymi bananami jako nagrody?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kimedis, zapraszam do przejrzenia poradnika: Historia eventów, moja pamięć podpowiada że w evencie "Na ryby" można było "złowić" złote banany, ale nie pamiętam w jakiej ilości. :) Zachęcam do przejrzenia historii eventów znajdziesz tam informacje na temat nagród w poszczególnych eventach. :)
    Czy mogę w czymś jeszcze pomóc? :)

7. Kimedis

Kimedis Czeladnik forum

Wadera wiem że tam jest, ale za dużo czytania :D Liczyłem , ze ktoś z dobrą pamięcią pomoże. Z mojej strony na ten moment koniec marudzenia

8. Skoro wszystko się wyjaśniło to wątek zamykam i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.