bahama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nianiek50, 10 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

pytanie moje jest takie dlaczego nie mam dostępu do zagród na bahamie skoro wszystkie miałem odblokowane i rośliny tak samo mam czarne posągi mimo odblokowania imbir zielona herbata i.t.d. -.--.--.--.--.-:cry::cry::cry::cry::cry: drugie pytanie czy po odblokowaniu dostępu na inne wyspy nie strace przypadkiem złotych bananow ???????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. nianiek50

takie sprawy jak w poradniku testuje najpierw a potem pisze na forum bez urazy xD a co z drugim pytaniem czy idzie już odblokować nowe wyspy

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wybacz,nie napisałeś że już wszystko,łącznie z ciasteczkami flashowymi i pamięcią przeglądarki wyczyszczone i wtyczka AFP aktualna.A w takich sytuacjach to pierwszy krok do usunięcia problemu. Jeśli jednak wszystko już wykonałeś i problem z posągami nadal występuje,napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.
    Co do drugiego pytania,to nie bardzo rozumiem,ale jeśli chodzi o dostęp do wyspy skarbów,to odblokowuje się go właśnie za odpowiednią ilość złotych bananów,wszystkie informacje znajdziesz tutaj : >>>Wyspa Skarbów.

5. nianiek50

dziękuje :):):):):):):):):)zamykamy czyli Ty xDxDxDxD

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro wszystko jest już jasne, temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.