bahama problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mariolubań, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariolubań

mariolubań Zaawansowany

Witam mam problem z wymiana złotych bananów chciałem wziaść drzewo kaki ale nie moge potrzeba 30 bananów mam 35, poza tym wszystkie posagi ktore już otworzyłem są zamknięte, nawet klodka jest na porcie pomóżcie

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

mariolubań, jeżeli chodzi o problemy o których piszesz, wygląda to jak błąd wyświetlania, spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry :)
    Jeżeli to nie pomoże spróbuj wejść do gry z innej przeglądarki. Gdy powyższe zabiegi nie pomogą, zastosuj się do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa :)

Napisz proszę czy zastosowanie powyższych porad przyniosło pozytywny skutek :)

3. mariolubań

mariolubań Zaawansowany

Wylogowanie i ponowne zalogowanie nie pomogło, zmiana przeglądarki również

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

mariolubań, w takim razie spróbuj czyszczenia ciasteczek, ciasteczek flaschowych oraz pamięci podręcznej, sprawdź również czy masz aktualną wersję AFP - jeżeli nie dokonaj aktualizacji :)
    Poradnik który podałam Ci w poprzednim poście zawiera wskazówki jak wykonać czynności o których piszę powyżej :)

5. mariolubań

mariolubań Zaawansowany

ok posprawdzam wszystko i dam znać

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Mod_Wadera, moim skromnym zdaniem problemy forumowicza są związane z tym ostatnim ogłoszeniem, że są problemy na baha. Niektórzy też pisali, ze "zablokowało" im odkryte wcześniej posągi. Być może u każdego objawy są troszke inne, ale jakiś problem jest na rzeczy. Życzę wszystkim, by jak najszybciej się wyjaśniło :)

7. Proszę ogłoszenie dotyczące błędów

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.