baby boom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 23 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

coś ostatnio często jest ogłaszane baby boom (ciekawe kto ma w tym interes) z tym że niefajnie jest zachęcanie do kupna ekskluzywnych perfum bez podania informacji o poziomach na których one działają. Czy jest ktoś kto zdobył dziesiąty poziom hodowli dzięki tym perfumom?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Przede mają w tym interes Gracze, którzy z jakichś tam powodów chcą sobie coś poklonować. Podczas BB ta zabawa jest bardziej efektywna:) A co do ekskluzywnych perfum... Nie wiem czy wiesz na czym polega ich działanie. Zwiększają one szanse na pominięcie poziomu hodowli (max. 1 poziom) >>poradnik<<. Tak więc nie licz na to, że spowodują przeskok zwierzaków niskich poziomów na ten najwyższy. A tego, w jaki sposób korzystają Gracze z tych perfum, raczej nie dowiesz się w Dziale Pytań, bo nie jest to dział dyskusyjny. Zapraszam Cię do np. do wątku >>Mini Eventy - Temat do rozmów<<. Przejrzyj ten wątek, obejrzyj wstawiane tam przez Graczy grafiki. Widać na wielu z nich, czy przy hodowli użyto ekskluzywnych perfum i jakie to dało efekty. Ja z tych perfum korzystam, chyba z dobrym skutkiem, skoro wszystkie misje hodowlane mam skończone:)

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

aleksandra lubi to.
  3. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

no właśnie chodzi o to, że z poziomu 8 za chiny ludowe nie ma skoku na 10. tyle w temacie. i raczej wszystko pojmuję.
    a ja od 9 lat nie mam skończonych....więc coś nie gra

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Trzeba próbować... Ja przy takich wysokich klonowaniach używam max liczby ekskluzywnych perfum (czyli 4 szt.) i średnio chyba co 4-5 klonowanie mam udane. Zajrzyj proszę do wątku dyskusyjnego, link do którego Ci podałam.

A skoro nie masz już tutaj konkretnych pytań, to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.