Baby boom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika luminante, 19 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. luminante

luminante Okazjonalny autor

Może moje pytanie jest głupie (i może nie w temacie - jeśli tak, to wskażcie, gdzie powinnam się z tym udać), ale podobno kto pyta nie błądzi.

Miałam bardzo długą przerwę w grze i teraz wróciłam, przez co nie wiem, jak rozkładają się w czasie takie eventy jak baby boom - kiedy mogę się go spodziewać? Potrzebuję kilku "wyższych" zwierzątek hodowlanych i wolałabym zbierać to, co urosło, w trakcie baby boomu, a nie teraz, ale jeśli będę musiała bardzo długo czekać, to wolę zebrać od razu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma stałego schematu pojawiania się mini-eventu Baby Boom, pojawia się w różnych odstępach czasu i w ciągu jednego miesiąca bywa np.. 2-3 razy, a w innym miesiącu 4-5 razy, w zależności od tego czy akurat ma też miejsce jakiś event związany ze zwierzętami hodowlanymi z oazy.

Tutaj znajdziesz Oficjalne ogłoszenia, gdzie możesz zobaczyć kiedy ostatnio pojawiał się Baby Boom: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. luminante

luminante Okazjonalny autor

Nie, bardzo dziękuję za odpowiedź :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.