Baby Boom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika __BiAłY__, 7 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Baby Boom miał rozpocząć się dzisiaj:[​IMG]
    Środa 07.09.2016, godz. 10:00
    A jak na razie się nie rozpoczął , można wiedzieć dlaczego?

gretag i ***kacper*** lubią to.
  2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

O to samo pytałam przed chwilą :p Podejrzewam, że pomylono godziny i że event zaczyna się od 11 ... :/

gretag i ***kacper*** lubią to.
  3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Całkiem możliwe, zobaczymy.. nie to abym się na niego jakoś specjalnie napalał, ale info od wczoraj jest, więc zapytałem..

gretag lubi to.
  4. niki1990

niki1990 Komandor forum

też nie wiem co się dzieje, chociaż niektóre hodowle małp zebrały się tak, jak wtedy, gdy BB trwa

gretag lubi to.
  5. ania1713

Może tak się dzieje, bo masz aktywowaną runę na Drzewie Mądrości, wtedy co któraś tam hodowla jest taka z "prezentem" ;) Ja tam na razie nie ryzykuję, wolę poczekać :D

gretag lubi to.
  6. gretag

gretag Chodząca legenda forum

ania1713 i __BiAłY__ lubią to.
  7. ania1713

gretag lubi to.
  8. boza62

boza62 Czeladnik forum

wykupiłam licencję na sąsiadów do pomocy przy oczyszczeniu dzikiej łąki,jak ich na niej zatrudnić?skąd będę wiedziała że mi pomagają?

gretag lubi to.
  9. gretag

gretag Chodząca legenda forum

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

__BiAłY__ po OO na obcojęzycznych forach widzę, że godzina startu została zmieniona. Graczom serdeczne dzięki za pomoc. Jak tylko my otrzymamy taką informację i będą dostępne osoby zajmujące się zamieszczaniem OO, to i u nas się pojawi. Bardzo proszę o cierpliwość.

Czy są jeszcze jakieś pytania w tym temacie?

Edycja: zapraszam do OO: >>>klik<<< i temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 7 września 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.