baby boom

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 13 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Czy runa 'baby boom' zwiększa jeszcze bonusy 'baby boomu' eventowego?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Baby boom - Słodkie maluszki

Jeżeli odkryjemy, za 60 gwiazdek, tą runę, to po zakończonej hodowli mamy szansę otrzymać oprócz standardowego zwierzaka, zgodnego z założeniem genetyki zwrot
    4 zwykłych zwierząt, lub jedno - przypadkowe-kolorowe.
    Zaznaczam, iż mamy na to 20% szans,
    więc nie za każdym razem musimy otrzymać bonus.

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

A ja jeszcze dopytam o czas, czy jeżeli mam odkrytą runę i użyję różowej galaretki to jak to z czasem wychodzi??

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125 z odkrytą runą "Szybki hodowca" i przy użyciu różowej galaretki,czas wynosi ok...2,5 h

5. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ok ciekawość zaspokojona (bo runy jeszcze nie mam odkrytej...) :D
    Dzięki

6. Czy autor ma jeszcze jakieś pytania ???:)

7. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Ja zadałam inne pytanie :) Czy, jeśli mam odkrytą runę 'baby boom' i jednocześnie jest event 'baby boom', to mam większą szansę na dodatkowe zwierzaki, zwierzaki z wyższych poziomów, niż gdybym tylko uczestniczyła w evencie 'baby boom' bez odkrytej runy?

8. Jeżeli masz odkrytą runę to zwiększoną szansę na kolorki masz bez względu na to czy jest BB czy go nie ma :)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko czy masz jeszcze jakieś pytania? :)
    Pytań nie widać, więc zamykam.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.