Baby Boom w drzewie mądrości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lajebut, 23 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lajebut

Lajebut Forumowy żółtodziób

Witam.

Jak wyżej napisałem, chodzi o bonus z tego drzewa, a mianowicie Baby Boom.
    Czy ten bonus nie jest ryzykowny?
    "Z 20% prawdopodobieństwem po zakończeniu hodowli otrzymasz 4 zwykłe zwierzaki lub też znajdziesz czasem przypadkowe zwierzę hodowlane."
    Jeżeli wmontuje sobie 4 zwierzaki wyższego poziomu, to czy nie przejadę się na tym, że otrzymam zwykłe 4?
    I jeszcze czym się różni od eventowej wersji?

Pozdrawiam

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Baby boom polega na tym, że przy każdej hodowli, poza regularnym zwierzątkiem otrzymasz dodatkowo bonusowe zwierzątko lub zwierzątka.
    Runa na Drzewie mądrości zwiększa szanse na uzyskanie bonusu o 20%, natomiast podczas trwania mini eventu baby boom te szanse są 100%-owe. Czyli jeśli do oazy dasz 4 jednakowe zwierzątka np. zwykłe owce, to na 100% otrzymasz jedno zwierzątko wyższej kategorii czyli np. owcę brązową i jedno lub więcej zwierzątek bonusowych. Możesz możesz otrzymać np. jeszcze owce zwykłe lub też wyższej kategorii.
    Tak więc ten bonus nie jest ryzykowny, pod warunkiem, że nie miksujesz zwierzątek, tzn. nie mieszasz kategorii zwierzątek w oazie.
    Oczywiście mieszanie/miksowanie może być opłacalne, ale to już ryzyko i nie ma pewności, że otrzymasz zwierzątko wyższej kategorii.

Zapoznaj się proszę z TYM poradnikiem.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Lajebut

Lajebut Forumowy żółtodziób

Teraz już wiem.
    Dzięki za pomoc:D

Ostatnie edytowanie: 23 maja 2016
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że udało mi się pomóc. Pozdrawiam i zmykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.