Baby boom - brak drugiego zwierzaka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kgondek, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Witam
    Czy tylko ja mam taki problem
    W czasie klonowania dostaje tylko jedno kolorowe zwierzatko a chyba nie na tym polegał do tej pory baby boom
    Czy to jakieś nowe zmiany ?

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Być może dostajesz kilka stuk jednego zwierzątka. Poza tym nie zawsze wychodzi więcej.
    Przeloguj się najlepiej i spróbuj jeszcze raz.

3. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Pierwszy raz cos takiego mam i jestem zdziwiony puściłem kilkanaści hodowli i kicha

W poradniku coś takiego znalazłem:
    "W trakcie trwania eventu Baby boom otrzymasz przy każdej hodowli, poza regularnym dodatkowo bonusowe zwierzątko"
    Chyba zostaje mi tylko pisanie do PT
    Ciekawi mnie tylko czy ja mam tylko taki problem

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
  4. Koleszka1

Koleszka1 Forumowy żółtodziób

Tez tak mam, brak drugiego zwierzątka z baby boom !?

5. kgondek

kgondek Czeladnik forum

I ja tu robić event korzystając z baby boom PT pewnie zanim odpowie to będzie już po evencie

6. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

A gdzie jest napisane, że drugie zwierzę ma być kolorowe? Jak dostanie się 2 lub 4 i czasami 6 nowych zwierzaków z Oazy to jest źle czy dobrze? Może źle przeczytałem poradnik

7. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Ja też już chyba nic nie rozumiem

8. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Właśnie ja tez w tej sprawie
    mam to samo nie ma Bomy boom
    NIgdy takiego czegoś nie było
    Bo bez bomy bom nawet więcej wychodziło zwierzaków czasem jak w obecnej chwili , wylogowanie absolutnie tu nic nie pomaga

9. kgondek

kgondek Czeladnik forum

PT odpisalo ze zwykle zwierzatko to tez bonus
    Moja opinia - w czasie wczesniejszych baby boom czescie byly po dwa kolorowe zwierzatka i lepsze przeskoki
    Dzis na jakies 30 produkcji nie wiem czy 5 razy mialem na raz dwa kolorowe - a przeskoki to tragedia

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kgondek, jak sam podałeś cytat z poradnika Oaza miłości: "W trakcie trwania eventu Baby boom otrzymasz przy każdej hodowli, poza regularnym dodatkowo bonusowe zwierzątko", zatem każde zwierzątko po pierwszym będzie traktowane jako dodatkowe. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie? :)

11. maria5510

No nie to nie BB , wszystką pasze zużyłam a ponad 200 szt i cały cza 1 zwykłe zwierzątko czasem 2 a 1 kolorowe z 2 rzędu
    to oszukane BB

12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, jeżeli podczas BB otrzymałaś tylko jedno zwierzątko z hodowli to proszę abyś napisała zgłoszenie do Pomocy Technicznej gdzie Twoje konto zostanie sprawdzone. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

13. -Kapucha-

-Kapucha- Forumowy żółtodziób

U mnie tez coś takiego pierwszy raz...
    Na 20 prob
    18*po 1 blazanku i po 2 ryby
    2* po 1 teczanka i po 2 ryby.
    Zawsze mialem dwie kolorowe lub minimum 1 kolorowa i cztery zwykle ,lub 2 kolorowe i 4 zwykle lub jedna kolorowa i 6 zwyklych...
    Co to ma byc??????:/
    Chyba daruje sobie ten event a jak tego nie poprawia to chyba farmerame bo do tej pory to BB sprawialo mi najwieksza radosc...

magda1512 lubi to.
  14. maria5510

Mod a jak jest u Ciebie ? bo napisać sobie można ale zanim odpowiedz dostanę to koniec ewentu i musztardę zjem po obiadku

magda1512 lubi to.
  15. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Wczoraj bez BB było tak samo jak dzisiaj z BB!!!!!!!!:mad:?

16. puma103

puma103 Okazjonalny autor

tez uważam , że to BB jest dziwne .Cały czas nic ciekawego sie nie wykluwa - 1 blazenek i 2 ryby albo czasem sie zdarzy
    1 teczanka i 2 ryby itd.

17. kgondek

kgondek Czeladnik forum

Właśnie chodzi mi o ta dziwność w potomstwie. Do tej pory BB było zawsze hojniejsze :)

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

U mnie również zdarza się - albo raczej większość wyników jest takich że kolorowe zwierzątko i np. 2 podstawowe, lub dwa kolorowe - ale takie same. Zresztą bardzo często i wcześniej tak miałam - BB dla mnie zawsze jakieś pechowe było. :)
    Nie zdarzyło mi się natomiast podczas BB otrzymanie tylko jednego zwierzątka. Zawsze jest to jedno gwarantowane + coś losowego, czyli albo takie samo jak gwarantowane, albo podstawowe, albo czasem jakiś przeskok. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania? :)

19. kgondek

kgondek Czeladnik forum

jak lepiej klonować :)

żartuje można zakłódkować chyba że ktoś chce jeszcze coś od siebie napisać

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
  20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Czy ktoś jeszcze ma jakieś pytania w tym temacie? :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.