Babka Pi Pi powtórnie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie wiem dlaczego moderator zamknął mój wczorajszy wątek w sprawie babeczki Pinkie Pie. Jak widzę tradycją jest pytanie moderatora do osoby zaczynającej wątek czy ma jeszcze jakieś pytania, czy wszystko jasne. I po odpowiedzi "prowodyra" temat jest zamykany. A wczoraj tego zabrakło. Wśród odpowiedzi na moje pytanie pojawił się wątek czy być może przepis na babeczkę będzie dostępny w inny sposób (np. kupno za floreny). Proszę moderatora o odpowiedź czy wiadomo coś na temat ew. dostępności ww. przepisu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tytuł wątku edytowałam, pamiętaj proszę że na forum obowiązuje język polski.

Cytuję Twój post, który zamieściłeś przed zamknięciem wątku :

Żadnego pytania w nim nie stwierdziłam, dział Pomocy do dyskusji nie służy, więc wątek został zamknięty.

Na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji czy w przyszłości będzie jeszcze jakaś możliwość zdobycia przepisu na babeczkę Pinkie Pie. Jeśli kiedyś taka możliwość będzie miała mieć miejsce to jak zawsze zostanie zamieszczone stosowne ogłoszenie w dziale ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Pytań nie mam, natomiast proponuję "pocisnąć" organizatora w kwestii dostępności przepisu. Dziękuję za uwagę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję za sugestię, w miarę możliwości uwagi Graczy są przekazywane, jednak " pociskać " nikogo nie będę.

A skoro pytań nie masz to temat zamykam.

BA_Ghost i TL_Mouse lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.