Babeczki - problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika d_anulka, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Witam,
    Jestem przy czwartym zadaniu w Komiksie. Oddałam już babeczki o wartości 17475. Mam w zapasie jeszcze dwie o wartości po 50. Ale nie mogę ich włożyć do komiksu. Po prostu nie przyjmuje. Próbowałam kilka razy. Restartowałam grę i nic z tego. Czy nie można oddać babeczek jeśli ich wartość jest większa niż to, co zostało do ukończenia zadania?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Prawdopodobnie będziesz musiała oddać babeczki o równowartości równej brakującej ilości. Dla pewności dopytam.

3. d_anulka

d_anulka Analityk forum

To pięknie... skąd ja wezmę babeczkę o wartości 25? skoro wszystkie już wysadziłam, i mają większe wartości >:(

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Spróbuj jeszcze wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki i zobacz czy nadal nie będzie przyjmowało.

5. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Wyczyściłam, przelogowałam... w dalszym ciągu nic. Szkoda trochę byłoby jednego stajennego i jednego kuponu. :cry:

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Napisz proszę do pomocy technicznej w tej sprawie.

7. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Napisałam. Dzięki.

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dziękuje i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.