Babeczki nie dają 100 SG.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zuza64, 12 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

Babeczki nie dają 100 SG.
    Wrzuciłam wszystkie babeczki 75 szt a dostałam tylko za jedną sztukę 100 SG.
    Nie wiem co się dzieje? :mad:

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

A jakie babeczki posiadałaś? Wszystkie takiej samej wielkości zebrane wcześniej z pól? Po jakim czasie zebrałaś je i w jaki sposób?

3. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

Zbierałam kombajnem babeczki a wiadomo, że kombajn zbiera tylko przy 100 % -tach dojrzałości. Wszystkie były XL-ki.
    Teraz w misji mam na stanie 100 SG za wszystkie. Nie kupię babeczek, bo nie z mojej winy jest taki wynik:mad:
    Prędzej przestanę grać aby nie leczyć się na nerwy.:(

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Rozwiń proszę "Teraz w misji mam na stanie 100 SG za wszystkie." Oddajesz wszystkie jakie masz i wartość wszystkich oddanych wynosi 100 SG, czy masz jakąś ilość babeczek o wartości 100 SG? :)

5. zosia6270

zosia6270 Forumowy żółtodziób

Ja też wrzuciłam 95 babeczek do misji i też naliczyło mi 100 SG. Nie rozumiem jak to moglo się stać? Przecież 95 razy 100 = 9500 SG, więc chyba licznik jest w misji zepsuty.

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

A po ponownym zalogowaniu się pokazuje to samo?

7. zuza64

zuza64 Czeladnik forum

Nie mam w tej chwili żadnej babeczki XL ( a miałam wszystkie XL-ki), bo wrzuciłam do misji a tam jakiś "byk" musi być, bo nie wyobrażam sobie jak mogło wszystko "WYPAROWAĆ".

Po zalogowaniu pokazuje to samo. :(

Dla mnie misja już się skończyła! Jak nie ma prawidłowej sumy lub nie wrócą babeczki to wiadomo, że dalej nie ma co robić eventu.
    Prześpię się a rano jak nic się nie zmieni to "Żegnaj Genia, świat się zmienia"! Ot i co! :(

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 września 2014
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną, Twoje konto zostanie sprawdzone, link znajdziesz tuż pod ramką gry. :)

9. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

Aż strach będzie wrzucać babeczki do misji!
    Może w południe dojdę do tego poziomu w misji.
    A co będzie jak pomoc techniczna nie pomoże?
    To gracz zostanie na "LODZIE" :(

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pomoc Techniczna ma możliwość wglądu w konto i z pewnością będzie w stanie sprawdzić co stało się z babeczkami. ;)

11. zosia6270

zosia6270 Forumowy żółtodziób

Wróciły babeczki :)

12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytanka?

13. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Pytań nie ma, zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.