babeczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Magdam.1__, 10 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Czy babeczka juz nie przedluza czasu bonusow. Bo rano uruchomilam bonusy, wzmocnilam czas dzialania babeczka i nic. Teraz zrobilam to powtornie i tez nic, oczywiscie jedna sztuka odpisana od stanu ogolnego teraz i rano. Zadnej reakcji.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic tutaj się nie zmieniło, Babeczka Pinkie Pie nadal przedłuża o 30% czas działania wszystkich bonusów, które są w slotach w momencie aktywowania babeczki. Można ją aktywować tylko raz na te aktywne bonusy, kolejną można użyć jak wygasną te obecne lub gdy aktywujesz w innych slotach kolejne przetwory.

Możesz podać przykład użytych bonusów i czas ich trwania po użyciu babeczki?

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Prosze bardzo, Zlota- Bonus punkty PD/TPD 200% , Wieksze plony z dzrzew 100%, srebrna- punkty z przedmiotow ozdobnych 100%, czas trwania, prosze bardzo na ta chwile 6, 42 , dla mnie to tez dziwne bo powinno byc duzo wiecej czasu bo bonus mial dzialac 24 godziny. A od rana uplynelo 11 godzin. Wiec powinno zostac bez babeczki 13 godzin.

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2022
  4. SMOD_Atena

A to jeszcze musiałabym wiedzieć kiedy te bonusy zostały aktywowane? bo jak jest podstawowy czas np. 24 h to z babeczką powinno być ponad 31 h.
    Jeśli nie możesz podać dokładnego czasu aktywowania bonusów a masz wątpliwości odnośnie działania babeczki to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, tutaj tego nie sprawdzę.

Z tego co dopisałaś wynika, że bonusy zostały aktywowane wcześniej. Ale tak jak wspomniałam, możliwość dokładnego sprawdzenia jest tylko w PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

No dokladnie tak a jak babeczka nie zadzialala to 13 godzin czasu powinno zostac. Kiedy aktywowalam- dzis okolo 7 rano, przed praca. Nie bede nic wyjasniac, bo i tak mi nie zalezy, gram bo gram, a bonusow mam bardzo duzo, babeczek tez, ale chcialam sprawdzic jak to z ta babeczka jest , bo nie sledze uwaznie ogloszen i moglam przeoczyc zmiany. Skoro wiem, ze dalej przedluza czas to w porzadku, moze cos sie porobilo z zegarem. Zobacze jutro. .Dzieki za szybka odpowiedz, pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Myślę, że raczej wszyscy, którzy wykorzystują bonusy i babeczki zawsze sprawdzają czas po dodaniu tej ostatniej a na chwilę obecną nikt oprócz Ciebie nie zgłasza jakoby coś było z tym czasem nie tak.
    Ja skłaniałabym się jednak do tego, że te bonusy zostały aktywowane wcześniej. Nie nalegam na kontakt z PT, ale gdybyś jednak chciała się upewnić to zapraszam.
    Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.