Babeczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katbit, 11 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Dlaczego mam babeczkę pinkie pie w swojej stodole na szaro i nie mogę jej użyć? A z kolei w slotach przy CMJ zginęła jej ikonka i jest jakiś dziwny zegarek?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

katbit jeśli przy bonusach masz ikonę zegara to znaczy, że babeczka została użyta a ikona jest zmieniona w związku z wprowadzeniem do gry nowego itemu mającego podobne działanie do babeczki Pinkie Pie.
    Zapraszam do zapoznania się z tym tematem: Zwierzę domowe "Wielkanocny chomik".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. katbit

No ok, ale dlaczego nie mogę użyć kolejnej babeczki ze stodoły? Mam ich 42 sztuki, a przycisk użyj jest w kolorze szarym i nie możma na niego kliknąć. Ja nie kupiłam tego nowego zwierzaka wielkanocnego chomika.

4. SMOD_Atena

Jeśli babeczka została już użyta to nie możesz na aktywne bonusy użyć jej po raz kolejny. Jedynie w przypadku jeszcze wolnych slotów i włożenia do nich jakiegoś innego przetworu czy bonusu będziesz mogła aktywować dla niego nową babeczkę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. katbit

Pytań brak. Dziękuję za odpowiedź. Zyczę Wesołaych, Zdrowych i Spokojnych Świąt :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie wszystkiego dobrego w te Święta życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.