Babeczka Pinkie pie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika __BiAłY__, 11 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Kurcze czemu nie działa bonus 30% myślałem że przedłuże sobie działanie CMJ , Kerststolu i białej niewinności a tu Nic!!!!! zjadłem raz nic , to drugi raz NIC!!! oczywiście ze stodoły zniknęły:mad: Kupiłem trzeci raz na targu i zjadłem i po raz trzeci nic!!!!!!!!!!

2. jadwiga2901

jadwiga2901 Czeladnik forum

No ale przepraszam mi zjadło dokładnie 3 sztuki :(

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2016
  3. magda2007

magda2007 Książę forum

U mnie zjadło 2 szt próbowałam zjeść w stodole i z koszyka

Agulka87 lubi to.
  4. -bulinek30-

-bulinek30- Mieszkaniec forum

...a już miałem zakładać nowy temat:(...u mnie dokładnie to samo-.-, nawet przelogowanie nie pomogłoo_O

5. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Ja zjadłem 2 i też nie działa

6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

__BiAłY__

Witam

Problem z babeczką Pinkie Pie został zgłoszony i programiści już pracują nad jego usunięciem.

7. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

czwarty raz nie mam zamiaru próbować.. też przed zjedzeniem ostatniej najpierw wyszedłem z gry

spoko!

8. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

__BiAłY__

Przepraszamy za niedogodności i bardzo prosimy o cierpliwość.

Twoje posty połączylam ,nie piszemy postu pod postem

9. -bulinek30-

...tak z grzeczności zapytam?!
    czy zwrócą nam te babeczki które się zapodziały?

10. barabek

barabek Okazjonalny autor

Połknęło mi 3 szt , o zgrozo !

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-bulinek30- na pewno nie mogłeś użyć więcej niż jedną babeczkę, a jest tylko błąd wyświetlania i skoro programiści pracują nad rozwiązaniem problemu to pozostaje czekać. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporają i nikt niczego nie straci.

12. -bulinek30-

użyłem do cmj, chlebka marchewkowego i dżemu wielkanocnego....3 szt8)

13. SMOD_Atena

-bulinek30-, używałeś oddzielnie ? jeśli tak to powinny działać oddzielnie. Zaczekaj proszę na jakieś informacje w tej sprawie.

14. -bulinek30-

tak, pierwsze cmj potem babeczke, następne dżem wielkanocny i babeczka, ostatni chlebek marchewkowy i babeczka, jedynie aktywny był slot z jabłecznikiem i tam pokazuje mi aktywną babeczke, pozostałe bez babeczki a ze stodoły uciekły babeczki.
    zawsze tak robiłem i nie miałem z tym problemów8)-.-

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Smod..jestes w bledzie ,, mozna zjesc wielokrotna ilosc babeczek..Niemcy tez o tym pisza w swoim OO..
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/aktuelle-probleme.43759/

16. SMOD_Atena

Jeśli oddzielnie "zjadałeś" babeczki to normalne, że zostały zużyte 3, ale jak wiemy występuje błąd i dlatego też czas działania bonusów nie wyświetla się prawidłowo. Zaczekajmy proszę na jakieś informacje w tej sprawie.
    Ja nie napisałam jak jest kiedy występuje problem, tylko jak można jednorazowo użyć babeczkę na końcu do przetworów znajdujących się w slotach. Kiedy otrzymamy jakieś info w sprawie aktualnie występujących problemów to zostanie zamieszczone i u nas.

Edycja : Bardzo proszę : >>>klik<<< i proszę : >>>klik<<<

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

17. magda2007

magda2007 Książę forum

U mnie nie działa i nie pojawiła się w slocie a zżarło

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

odswiez strone;)

19. SMOD_Atena

20. -bulinek30-

poprzednich babeczek nie oddało-.--.--.-...ale teraz użyłem jedną i wszystkie sloty mam aktywne z babeczką:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.