Babeczka Pinkie Pie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 18 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dzień dobry. Gdzie i w jaki sposób można zdobyć przepis na ww. babeczkę?

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Przepis na babeczkę był do zdobycia w ewencie My Litle Pony.Produkcja w piekarni na 5 poziomie.
    Można kupić na targu.Zdobyć w ewentach.Otrzymać jako prezent od sasiada..

Alicjanastka lubi to.
  3. Krokodylek75

Ha! To co napisałaś w drugim wierszu wiem, bo korzystam z tego. Piąty poziom w piekarni osiągnąłem ale przepisu tam nie ma, stąd moje pytanie. W tamtym evencie nie brałem udziału i nie mam przepisu. Może więc coś konkretniejszego?

4. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Sama sobie odpowiedziałaś - udziału nie brałaś to przepisu nie masz i nie wiadomo czy będzie on jeszcze kiedykolwiek do zdobycia. Można ją wygrać również niekiedy w eventach - tak jak w ostatnim.
    Babeczkę daje też:
    Jajo Rainbow Dash

[​IMG] [​IMG]
    (jajo przed i po wykluciu)

Kiedy minie czas inkubacji powita nas Kucyk Pony, za wyklucie którego otrzymamy jednorazowo 450 PD. Później przy każdym uruchomieniu otrzymamy
    co 36 godz 300 PD i babeczkę Pinkie Pie.

Alicjanastka lubi to.
  5. Krokodylek75

Dziękuję za więcej konkretów. Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że po osiągnięciu piątego poziomu w piekarni przepis będzie dostępny, ale jak widzę - to tylko marzenia. Podobnie jak o uruchomieniu kina...

Alicjanastka lubi to.
  6. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Ja też miałam taką nadzieję, że jak zdobędę piąty poziom w piekarni, będzie tam przepis na babeczkę, ale bańka mydlana prysła :cry:, mam taką cichą nadzieję, że jeszcze kiedyś się trafi :). Pozdrawiam.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro już wszystko w temacie jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.