babeczka pinkie pe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika azikowo, 10 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Chciałam zapytać, czy jak mam w slocie np cmj już przedłużony babeczką, widze, że czas bonusu mi sie kończy i dorzucam kolejne cmj, to czy moge te kolejne cmj znowu przedłużyć babeczką.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie, musisz poczekać aż bonus wygaśnie, wtedy dopiero wrzucić nowy CMJ i przedłużyć babeczką. Do tego aktywnego też możesz dodać CMJ ale babeczki nie będziesz mogła użyć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

nie, najpierw poczekaj aż się bonus skończy, wtedy zjedz cmj i inne dopalacze np. chleb marchewkowy, a następnie babeczkę

możesz zjeść kilka cmj a na końcu jak już po wszystkich dopalaczach to jedną babeczkę :)
    owszem można przedłużyć działające babęczką dopalacze ale ich czas będzie normalny

4. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dzieki,przez lata sie kapnełam i sporo bosusu mi uciekło. Trudno za gapiostwo sie płaci.
    można zamknąć

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk dziękuję za pomoc choć tego ostatniego zdania nie potwierdzę.

A skoro dla Autorki wątku wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.