BA_Salsa

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Salsa, Jan 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Aga. :) U mnie w sumie to jakoś ciężko, muszę wszystko pogodzić, częste wchodzenie na forum nie wchodzi w grę. :p Teraz tylko przetrwać maj, z jednej strony fajnie, bo można się cieszyć wiosną, słońcem, a z drugiej jeszcze trochę cisną w tej szkole i to wcale nie poprawia humoru. :p Ogółem to nie obrzydzam sobie, życia i żyję sobie na zasadzie carpe diem. xD Jeszcze daję radę, mam jakąś motywację wewnętrzną. xD Majówka udana, nie ma co narzekać. ;) A jak Tobie minęła? :)
    Spokojnej nocy. :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Aniu, nie mogła Ci majówka minąć :D Bo jeszcze jutro jest :p:D:D:D

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć! Wpadłam z wizytą i przyniosłam coś dobrego:

W końcu mamy lato ;)

4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Aga. :)

Przyniosłam coś zimnego w sam raz na upalne dni:
    Na 4 dni wystarczy, chyba, że się z kimś podzielisz. xD

Miłego dnia życzę. :)

5. krasnoludek10

To ja porwę jednego bo lubięxD

6. Wika7022

A wiesz przynajmniej, co to? xD
    Ja na przykład to coś w tym momencie piję w realu. ;) Domowe, najlepsze. ;) Właśnie wróciłam z 7 kilometrowego maratonu Nordic Walkingowego z przyjaciółkami. :oops: Nawet nie pytaj, jak się czuję. :wuerg:

7. krasnoludek10

Nie wiem ale wiem że chyba mi nareszcie Wifi naprawili i dostałem się do Sobieskiego i znalazłem chyba lepszą trasę- 122, potem metrem na Ratusz Arsenał z Wilsona i 107 ale z Zaruskiego do Wilsona tym sposobem 0,5 h i 122 a potem 185 też:D a siostra jeździ do szkoły 186 albo 414 ale oj, będą, będą zarwane noce:D I wiem jak się czujesz bo ja dzisiaj większość dnia łażę a siostra siedzi w domu:D A aplikację do biegów nie wiem którą wybrać bo znalazłem 2:D

8. Wika7022

Wiesz, że nie wiem, co Ci odpowiedzieć? xD

9. krasnoludek10

Nie, ale wiem, że edytowałem posta i na tablecie szybciej niż komputerze:D Supcio! Ale na komputerze nie maxD

10. Wika7022

Ja osobiście mam komputer stacjonarny, laptop, tablet, komórkę i notebook, lecz nienawidzę komórki i tableta. Wyjątkowe sytuacje zmuszają mnie do ich korzystania. :oops::oops:

11. krasnoludek10

A ja laptop i tablet i telefon bez internetu:D nie lubię siostry bo nie płaciła za kompa a korzysta choć mnie non stop wykorzystuje i bije a ja się bronię8) prawdziwa diablica- je mięso w piątek i 2 razy nie była w kościele, nie spowiada się8) ale modli się8)

12. Wika7022

Tomku, a czy ty nie za dużo zdradzasz o swoim życiu prywatnym informacji? :(

13. krasnoludek10

Nie wiem:D Czasem się gubie;)

14. Wika7022

To widać. ;)
    Tylko tak ostrzegam, byś później nie żałował. ;)

15. krasnoludek10

Już przestaję i proszę MOD'ów o wybaczenie;)

16. Wika7022

Wiesz, to nikomu nie przeszkadza, ale szczerze mówiąc, to nie interesują nas szczegóły Twego prywatnego życia, o której wstałeś, co jadłeś na śniadanie, w co się ubrałeś, itp. :D Oczywiście teraz trochę przesadzam, ale tak to brzmi. :)

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Łooooo, ale dawno tu byłam. Wstyd, przepraszam, poprawie się :D
    Dzięki za odwiedzinki, pyszności zdążyłam skosztować, te poziomki rewelacja, a te drinki lodowe również w sam raz na kolejne upalne dni.
    Pozdrowienia zostawiam dla wszystkich :*

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

No a już myślałam że kilofa muszę szukać żeby Cię odkopać.. xD
    Eh widzę że pusto tu, obiecuję poprawię się następnym razem jakieś ciacho przyniosę.. :p

19. Wika7022

Cześć. :)

Ja przynoszę śniadanie, by nikt nie był głodny. :)

Jak będzie mało, to albo kopiuj > wklej, albo sami szukamy w Googlach zdjęć. xD

Miłego dnia. :)

20. -nefretete1-

-nefretete1- Chodząca legenda forum

bo większość wiadomo by na to nie wpadła nigdy
    dobrze ,że tłumaczysz bo my takich rzeczy nie wiemy

patrycja9922 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.