BA_Salsa

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Salsa, Jan 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć, wpadłam tylko Cię odkopać :p
    Dobranoc :)

2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego dnia :)

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hej Monia, a było, było, ale obecnie zamiast śniegu deszczyk pada :(
    Hej :) No jak zauważyłaś, miałam dłuższą przerwę, ale już jestem :) Miałam troszkę spraw do pozałatwiania, stąd urlop. A co tam u Ciebie? Pozdrawiam serdecznie :)
    Dobrze, że łopatę miałaś :p Dziękuję i dzień doberek :*
    Dziękuję za odwiedziny. Tobie słoneczka życzę, u mnie pochmurnie i mglisto...taka zima :)

4. Szaszthi

Szaszthi Młodszy ekspert

Bry dzień dobry Agi ^ ^
    Super sygnaturka.
    Jak córcia?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hej Martuś :* Jakiś czas PSa uruchomiłam i coś tam się zrobiło :)
    Gabi średnio, wirus się przypałętał i siedzi teraz w domku. A u Ciebie co słychać?
    Buziaki :*

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Agnieszko! :) Rzeczywiście zauważyłam Twój chwilowy brak czasu na forum. :) Jak były sprawy to cóż, siłą rzeczy musiałaś je pozałatwiać, ale widocznie wszystko poszło dobrze, bo już ponownie do nas zawitałaś. ;) U mnie? Lenistwo, jeszcze raz lenistwo...:oops:xD Dawno takiego czegoś nie miałam, po prostu nie chce mi się nawet na książki patrzeć, mam nadzieję, że to tylko tymczasowe i niedługo odzyskam energię do pracy, nauki. :) Dziś trening, więc może się rozbudzę, jutro też bodajże jest ten trening, a w sobotę mecz, powinno pomóc. xD
    Jak Ci dzionek mija? ;)
    Miłego dnia życzę. :)

7. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Powinnaś się cieszyć, u mnie jeszcze poważnego śniegu w tym roku nie było. Będzie bałwan. xD

Miłego popołudnia :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bry, wpadłam na chwilkę, żeby nie było, że mnie nie ma ;) Miłego dzionka odwiedzającym i czytającym życzę i lecę do pracy.

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Aga! :) To dobrze, że żyjesz. xD Miło, ze wpadłaś i nam się pokazałaś. ;)
    Jak samopoczucie? :)
    Miłego wieczoru życzę. :)

EDIT:

Last edited: Apr 4, 2015
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj Anja :) Pięknie dziękuję za życzenia. Tobie również życzę spokojnych i wesołych Świąt, a dziś mokrego Dyngusa.
    Serdecznie pozdrawiam i dzięki za odwiedziny :***

Anja8787 likes this.
  11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

MOD_Salsa, wesołych, miłych, ciepłych, rodzinnych Świąt i mokrego dziś Dyngusa :)

12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo dziękuję :) Tobie również wszystkiego naj naj naj na te Święta :)

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Agnieszko. :) Miło, że w końcu wpadłaś. ;) Dziękuję bardzo. :) A jak tam święta mijają? ;)
    Jeszcze raz mokrego dyngusa życzę. xD

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Święta bardzo fajnie. Wczoraj cały dzionek w gościach, wieczorem goście u mnie, a dziś troszkę czasu dla siebie i dla forum :) A jak tam u Ciebie?

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O, Salsa, to witaj w klubie :D wczoraj w gościach, dzisiaj trochę w gościach(do 13-14-15), teraz nadrabiam farmę a przed chwilą byłem w kościele :)

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejka. ;) U mnie w niedzielę goście od południa do wieczora siedzieli, a ranek oczywiście zaczęty od rezurekcji. xD A w poniedziałek jeździłam z rodzicami po gościach tam i z powrotem. ;) Ogółem miło spędzone święta, miałam jeszcze czas na przeczytanie książki, więc zadowolona jestem. :) Teraz szkoła, trzeba wbić się w rytm, mam nadzieję, że nie wyjdę z formy. xD
    Milutkiego wieczorku życzę. :)

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No i mamy już prawie tydzień po świętach. Szybko minęły, ale za to mamy teraz przepiękną pogodę :) U mnie słoneczko od rana, aż na spacerek chce się wyjść.
    Udanego weekendu życzę :)

18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Aga. :) Oj bardzo szybko, już o nich nawet zapomniałam. xD Taak była u mnie przepiękna pogoda, ale co dobre nie może trwać wiecznie, więc teraz wieje, pada bez przerwy i słonko za wszelką cenę nie może się przebić. :p A szkoda, bo już było tak cudownie. :p
    A jak Ci mija weekend? :)
    Dzięki i również udanego weekendu życzę. ;)

19. Aga pracuje i nie ma czasu wpadać do swojego domku, ale ja ją rozumiem bo ja też o nim zapominam w końcu człowiek ma tylko dwie ręce :)

Agnieszko wpadam z rewizytą i spokojnego wieczoru życzę :)

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj Anja, ja jak zwykle z poślizgiem odpisuję, wybacz :) U mnie ostatnio cały tydzień niestety pracujący. Ale poza tym, to wszystko ok, pogoda wreszcie się poprawiła, nie chodzę już zakręcona, bo ostatnio było kiepsko :)
    A jak tam u Ciebie?
    Hej Teresko :) Miło, że mnie odwiedziłaś :) Jak herbatka, smakowała?

Thread Status:
Not open for further replies.