BA_Salsa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

To powodzenia w dalszych częściach eventu. ;) Tak poza tym to niesamowitą sukieneczkę masz na sobie. :p:inlove: A dziękuję bardzo i udanych zakupów życzę. ;):)

2. Szaszthi

Szaszthi Młodszy ekspert

Ja tam w połowie dopiero jestem :D
    Bry Kochana i miłej niedzieli ;*

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hej :) Sukieneczka też mi się podoba :) A tobie jak evencik idzie? Ja już na ostatnim etapie. Spokojnego dnia :)

Hej Kochana :* Tobie również i powodzonka w zadankach eventowych . Buziak ;)

4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dopiero na 3, ale na razie zbieram aerokwiecie, bo mam dużo czasu w weekend. A jak już uzbieram te 13 tys. to z górki. ;) Dzięki i nawzajem. :)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dzień dobry :) Herbatkę przyniosłam na udany początek tygodnia ;)
    herbatka.jpeg

Anja8787 lubi to.
  6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj! :) Dawno Cię tutaj nie było. :p Aż kurze pościeram. xD I poczęstuję się. :)
    Mów co słychać u Ciebie. ;)
    Wspaniałego wieczorku życzę. :)

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hejka :) Widzę, że Ty zawsze na posterunku...czyściutko się zrobiło, dzięki ;) Co u mnie? W sumie nic nowego. 2 dni wolnego przede mną, ale za to sprawy urzędowe, lekarz, wizyta w salonie kosmetycznym (to najprzyjemniejsze ;)), odrabianie zadań z córą. Uwielbiam te czytanki z Elementarza o wszystkim i niczym :) Ale się nie zrażam, idą ferie i pierwsza lekturka do przerobienia. Będzie więc jakaś odskocznia. A u Ciebie, wszystko oki?
    Spokojnej nocki.

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry! :) Taa, jak zawsze na spamerskiej służbie, już niewielu takich zostało. :p Mam nadzieję, że jak jest w planach lekarz to nie znaczy, że coś Cię bierze. xD;) A w salonie kosmetycznym to pazurki robisz, może hennę czy jakieś inne zabiegi? ;) Córeczka ile ma lat? :) Wnioskuję, że 1 klasa podstawówki, ale mogę się mylić, bo teraz jakieś inne są te podstawy programowe. ;)
    U mnie jak zawsze w porządku, niedługo ferie, więc luzik, tylko dwa dni. ;) Ocenki powystawiane już od tygodnia, ładnie się prezentują, tylko muszę utrzymać tę formę. :)
    To ja mile spędzonego wolnego czasu życzę. ;)

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Heloł :) No ja już na forumie, odpoczywam po dzisiejszym maratonie. Sprawy urzędowe pozałatwiane, pazurki zrobione. Jutro wybieram się do ortopedy z młodą i jej kolanami, a potem z moim bolącym nadgarstkiem, a na koniec czeka mnie zebranie w szkole. Coś pracowite te dwa dni wolnego :/
    I tak, Gabi chodzi do pierwszej klasy, przetrwałam pierwszy semestr, ale ponoć z każdym następnym ma być gorzej ;)

Super, że jesteś z siebie zadowolona, na pewno utrzymasz formę albo ją jeszcze podkręcisz :) A co będziesz porabiać na feriach, jakieś konkretne plany czy szalone leniuchowanie?

10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

To cieszę się, że przebiegłaś maraton! xD
    Kolana ważna rzecz, więc lepiej leczyć, co tam trzeba niż bagatelizować. ;) Nie chcę Cię okłamywać, ale tak, masz rację będzie coraz gorzej. :) Potem około w wieku 12 lat będzie okres buntu, więc trenuj swoje nerwy. xD Ja nie żartuję, tez miałam takie głupie wyskoki, teraz się z tego śmieję, ale jednak trochę kłopotów sobie potrafiłam narobić. ;) Pierwsza klasa to pikuś, prosta praca domowa, wszystko w ogóle takie proste, zacznie się jazda w podstawówce 4-6, chociaż tam też ciężko nie jest, dopiero w gimnazjum zaczyna się naukę na poważnie i zaczną się wtedy poważniejsze problemy. xD (przepraszam, ale to zdanie to "masło maślane", niestety wena na pisanie chyba już mi minęła i się powtarzam. xD)
    Zazwyczaj podkręcam formę, ale to tylko lekko. :) W pierwszym tygodniu jadę z rodzicami na narty do Zakopanego, a w drugim tygodniu na harcerskie zimowisko do Głuchołaz. ;) A więc szykują się aktywnie spędzone ferie, a z tego powodu bardzo się cieszę, chociaż nuda mnie nawet nie dotknie, a przy okazji wypocznę jak należy. ;)

11. Dzień dobry Agnieszko widzę że zabiegana jesteś to może kawusi na dobry początek dnia ??:)

12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Anja8787 super zapowiadają Ci się ferie. Moja niunia natomiast zapisana jest na zimowisko organizowane przez szkołę. Jakies kino, basen, muzeum. Na pewno też się nie będzie nudzić. Buziole dla Ciebie :*

Teresko, pięknie Ci dziękuję. Kawka była przepyszna. Na biegu ją "zjadłam", bo jak zwykle rano nie mogę z niczym zdążyć. Obiecuję rewanżyk w najbliższym czasie. Dobrej nocki :*

13. Anja8787

Anja8787 Generał forum

To na pewno będzie się świetnie bawić. :) Jak byłam mała to lubiłam takie rzeczy. ;) Zresztą teraz też lubię, ale mniej się tym "jaram". xD Także buziolki zostawiam. :***

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

I jak tam Anja początek ferii? Widzę, że tradycyjnie po forum buszujesz ;)

Anja8787 lubi to.
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam. :p Ano odpoczywam sobie po nartach. xD Buszowanie to mój obowiązek, który sama sobie nadałam jako spamerka. xD Świetny początek. :) Narty, idealna poopogoda, prawdziwa zima, cudowne widoki, żyć nie umierać. xD Wypoczywam w Tatrach, szusuję po stoku. ;)
    Pozdrowionka z Zakopanego zostawiam. :***

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale Ci fajnie...zazdroszczę :) Sama z chęcią wybrałabym się do Zakopanego, tylko czasu brakuje. Ale obiecałam sobie, że w tegoroczne wakacje jakiś konkretny urlop muszę sobie zaplanować i zrealizować :) Udanego wypoczynku Ci życzę i uważaj na stoku :)

Anja8787 lubi to.
  17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ferie zawsze mam zoorganizowane, natomiast wakacje nie zawsze. W zeszłym roku nigdzie nie byłam, bo się nie dogadałam z koleżankami, a rodzice czasu nie mieli. :) Zawsze feriami sobie odbijam. ;) To życzę Ci żeby Twój urlopowy plan się ziścił. :)
    Dzięki, będę uważać. ;)

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Cześć, u Ciebie też tyle śniegu?
    Mam propozycję, chodźmy zrobić bałwana:

Co ty na to? :p

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Aga! :) Gdzie się podziewasz kochana? ;) Mnie już tutaj tydzień nie ma, a tylko Monika zajrzała. xD Jak wrócisz to powiedz co tam u Ciebie. ;)
    Udanego weekendu życzę. :)

20. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć ♥

Co tam u Ciebie? Miłego :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.