BA_Salsa

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

To ja się też poczęstowałam ciachem

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

No, no, no... widzę, że po takich pysznościach i słownych słodkościach przyda się dużo ruchu (może salsy) i jakaś herbatka na trawienie ;)

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na pewno jeszcze nie raz będę potrzebować rady, a z tym ogarnianiem, to czas pokaże :) Spokojnej nocki :*
    Chyba smakowało? ;)
    Heh, Ty wiesz co mi jest potrzebne do szczęścia i dobrego samopoczucia;) Dzięki śliczne :*

4. Dzień dobry Agnieszko :) może kawusi się ze mną napijesz ??:)

Miłego dnia :)

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dzień dobry :) Kawusia dziś jak najbardziej, ale szybciutka, bo zaraz do pracy muszę się zbierać. Mam dziś dzień lenia, ale co zrobić, trzeba iść zarabiać pieniążki, jak mówi moja córcia. Dzięki za wspólną kawusię i milutkiego dzionka życzę :*

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Aga! :) Co u Ciebie? ;) Już po pracy? :) Miłego popołudnia życzę. ;)
    I na podwieczorek owocki zostawiam. :p

7. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

o_O, jak dobrze, bo chyba cukier mi spadłxDxD
    Miłego wieczoru:)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

O jaaaa, ale pyszności. Właśnie wróciłam z pracy, a tu takie cudeńka. Bardzo Ci dziękuję. A co u mnie? Dziś padam na twarz, ale musiałam wejść choć na chwilkę na forum i polukać tu i tam :) Mam nadzieję, że popołudnie minęło Ci spokojniej, bo ja miałam straszny młyn. Ale zaraz herbatka, szaszłyczek i dobranoc. Spokojnej nocy :)
    No widzisz...co Ty byś beze mnie zrobił ;)

9. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Wolę nie myśleć nawet ;)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dobry wieczór :) Przyszłam nieśmiało w odwiedziny :p

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No nie wiem, czy to dobry pomysł z tym myśleniem ;) Udanego dnia :)
    Miło mi bardzo :)Tylko zastanawiam się, dlaczego nieśmiało, bo ja nie onieśmielam ;) Pozdrawiam i czekam na kolejną wizytę.

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry! :) Ja miałam młyn wczoraj, dziś troszkę spokojniej, bo treningu nie mam. xD Jutro realizujemy projekt, więc chociaż od lekcji sobie odpocznę. xD Co tam jeszcze ciekawego u Ciebie? ;) Mam nadzieję, że tym razem młyna nie było. xD To życzę spokojnego dnia w takim razie. :)

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

a bo ja taka nieśmiała jestem :p
    Pozdrawiam, miłego wieczorku :)

14. crazywife

crazywife Czeladnik forum

I nie tu jeszcze nie było. Przybyłam nadrobić to niedopatrzenie
    Buziak Aguś i powodzenia ;) "na starych śmieciach" ;)

15. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Widze, że masz sporo zajęć, ale ogarniasz wszytko i znajdujesz czas, aby zajrzeć na forum :) A u mnie po staremu, praca, dom, w wolnej chwili forum. Pozdrawiam i życzę spokojniejszego dnia niż poprzedni ;)
    Nie wiedziałam ;) Wybacz w takim razie niedopatrzenie. Udanego dzionka :*
    Jak miło :) Dzięki Madziu za życzenia. Te stare śmieci, to dla mnie teraz raczej nowe wyzwanie, duże zmiany, ale może jakoś dam radę ;)
    Mocne uściski dla Ciebie i czekam na kolejną wizytę :*

16. Wpadłam z rewizytą miłego wieczorku życzyć :)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Aguś! :) Oj mam sporo zajęć, cóż dziś też pracowity dzień, ale chociaż projekt został zrealizowany! xD Jeszcze trening i spokojna noc. xD W piątek laba, więc tragicznie nie jest. ;) Dziękuję, ale spokojniejszy to on nie był. xD Ja życzę przyjemnego wieczorku. :)

18. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No i mamy weekend :DTy troszkę wolnego, ja również, z czego się baaardzo cieszę. Jutro idę się troszkę pogościć, pewnie jakiś torcik zjem. Miło się kłaść do łóżeczka z myślą, że nie trzeba rano wstawać do pracy. Branoc :*
    A witam, witam i ponownie zapraszam. Spokojnej nocy Teresko :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 stycznia 2015
  19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry! :) Ja się wyspałam, z czego jestem niezmiernie zadowolona! xD W końcu czas na odpoczynek! xD Ta myśl w piątek wieczorem jest zawsze bardzo pocieszająca. xD A event robisz? ;) Atrakcyjnego weekendu życzę. :)

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hej :) Event na razie utknął na 3 poziomie, jeszcze 20 tys. PD mam do uzbierania, ale czasu sporo wiec się nie stresuję. Potem już z górki. A za chwilkę zmykam na zakupy. Muszę jakiś prezent sprawić dla 4-letniego Solenizanta ;) Słoneczka na dziś życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.