BA_Musa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 8 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No i widzisz ? Napisałem trochę ostrzej i od razu temat zamknięty, nawet nie dane mi było odpowiedzieć. Zastosowałaś sprawdzony model: Albo PT, albo wstąp do Ekipy.
    Wstępując do ekipy powinniście liczyć się z tym, że będziecie na "cenzurowanym", każda Wasza wpadka będzie momentalnie wyłapywana, nie mówiąc już o wpadkach BP, które i tak odbijają się na Was. A to, że tak bardzo obawiacie się krytyki i momentalnie zamykacie wątki, no cóż ... Postarajcie się robić tak, aby nie było powodów do takich "ataków na moderatorów", bo to co teraz czynicie to kojarzy mi się z niesławnym systemem w skali mikro, który tutaj mógłby śmiało nazywać się MODalitaryzm.

Nie oczekuję odpowiedzi, możesz zamknąć i proszę nie odsyłać mnie do PT ani nie proponować wstąpienia do ekipy.

2. Angel

Angel Książę forum

Ja za to widzę, że to wy, jako ekipa popadacie w paranoję, że boicie się otworzyć taki wątek.;)
    Na starym forum ostatni taki temat do rozmów z moderatorami wcale nie zakończył się jak napisałaś:
    Jakoś przez ładnych kilka stron, nie było żadnych ataków, ba nawet w całym wątku nie było ich tak wiele, bo gdyby było, to nie oszukujmy się, ale dawano tez ten wątek zostałby zamknięty, a był otwarty do końca i moderatorzy się w nim udzielali.

P.S.
    Nie oczekuję komentarza.

Anhedrea i yvonnege_ lubią to.
  3. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.