BA_Musa

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejka! :) No tak, to tylko ja taka jestem, że robię jak mi się event spodoba. :p Akurat ten robię, bo mi się nagrody podobają. xD (czytaj: x4 CMJ + zagroda dla niedźwiedzi). xD No to dobrej nocki życzę. :)

2. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Dobrze, zaczęłam się uczyć bo egzaminy dwa 31 stycznia już

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

No CMJ zawsze się przydają, a zagród dla niedźwiedzi u mnie trochę w pasku jest, więc kolejna mi nie potrzebna :p
    Szybko masz te egzaminy..

Anja8787 lubi to.
  4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Agatko! :) Co słychać u Ciebie? ;) Udanego weekendu! :)

5. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hej:)
    A dzisiaj siedzenie w kuchni, bo jutro gości mam mieć :)

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Witam po raz ostatni.

Niestety z dniem dzisiejszym po ponad dwóch latach zdejmuję swój mundurek, spędziłam tu wiele fajnych chwil, jak i tych gorszych.

Wiem, że wielu z Was z tego powodu się ucieszy, inni będą zdziwieni, ale podjęłam taką, a nie inną decyzję. Dziękuje za czas spędzony razem na pogawędkach, czy tu, czy gdzieś na forum.

A teraz po raz ostatni zakładam kłódeczkę.[​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.