BA_Musa

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 24 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie ma co ukrywać, rzadko kiedy się da w całości. Niestety prowadzący przewijają tak szybko, żeby studenci nie notowali dosłownie wszystkiego, tylko najważniejsze rzeczy, ale tak szybko nie da się wyłapać, co istotne jest, więc na i tak wszystko się notuje, a potem w domu na spokojnie odrzuca to co niepotrzebne.

2. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No niektórzy jeśli szybko mówią lub dają same schematy to otrzymujemy kopie na kartce, ale to nieliczni. xD

3. BA_Musa

BA_Musa Guest

No u nas te schematy wysyłają mailowo, dla nich schematy ważniejsze niż w treść, gorzej jak schemat po angielsku i zrozum na czym polega cały system działania xD

4. caharin2

caharin2 Wielki mistrz forum

Dżem dobry :D Byłam dzisiaj zmienić amortyzatorki tylne w aucie, zupełnie inaczej mi się po garbach jeździ :D

5. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Wiesz co pal licho, że po angielsku, ale przynajmniej coś widać. U nas drukują trzy slajdy i jeszcze z boku są linijki do pisania na 1 kartce to z lupą trzeba patrzeć co tam jest i czasem nawet to nie pomaga.

Hej Ninuś. :D

6. caharin2

Czy Wy rozmawiacie o materiałach od wykładowców? :D

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

No to peszek.
    Hej:)

Nooo :p

8. caharin2

Od kiedy to wykładowca daje swoje drukowane prezentacje? A robienie notatek to co? :D

9. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Ninuś, tak. :D Może podzielisz się z nami swym doświadczeniem? :D Oczywiście, że mogę porobić notatki o ile ktoś mówi w normalnym tempie, a nie trajkocze jak katarynka. >:(-.-

Muska, no peszek to mają Ci którzy nie wynaleźli tych schematów w książce. Ja je wynalazłam. xD

10. caharin2

Hmm... za moich czasów nie dawali nam swoich prezentacji. Są w końcu jakieś prawa autorskie chroniące materiał przygotowany przez wykładowcę na zajęcia. Materiał na prezentacji powinien być oparty o literaturę, która została podana do danego przedmiotu :)

11. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Powinna, ale cóż często nie jest. -.-

12. caharin2

Hmm... ale egzamin już jednak powinien być oparty o podawaną literaturę... Czy też nie jest? :eek:

13. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie zawsze Nina :p

14. caharin2

No to to już łamanie prawa jest... o_O

15. BA_Musa

BA_Musa Guest

W dzisiejszych prawach prowadzący robią to co chcą :p

16. caharin2

U nas studenci szybko radzą sobie z takimi "przypadkami"... 8)

17. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

U nas są niektórzy nietykalni. -.-

18. caharin2

O tak, wiem... niektórzy mają prof. przed nazwiskiem... -.-

19. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No właśnie tacy. Nie ważne co zrobisz i tak jest nietykalny. -.-

20. caharin2

To są tzw. legendy :D