BA_Czerwona

Discussion in 'Kto jest kim - ekipa' started by BA_Czerwona, Dec 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ja tam nic nie straciłam :)

2. diablica3

diablica3 Ambasador forum

Nie wiedziałam że z Ciebie taki Nieustraszony :D

To kiedy casting to może i ja przyjdę :p:p
    Już nie zawstydzam a Ty nie przestajesz :mad:

3. edababa

edababa Czeladnik forum

:);)
    Czerwona
    na Twoje ręce składam najserdeczniejsze pozdrowienia i życzenia spełnienia najskrytszych marzeń dzisiejszej solenizantce :) pannie z krwi i kości składa panna również dziś rodzona:);)
    pozdrawiam solenizantkę i BA:)

MOD_Zgredek* and BA_Czerwona like this.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Najlepszego dla Edababy i Emilki:) !!!

Sto lat, sto lat
    Niech żyją, żyją nam
    Jeszcze raz, jeszcze raz
    Niech żyją, żyją nam
    :music::music::music:

A kto? Emilia i Edababa:) !!!

5. BA_Czerwona

Krasnoludek, źle to chyba zrozumiałeś :) Przeczytaj post raz jeszcze :)

edababa, dziękuję w imieniu siostry i przekażę :) Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin i spełnienia marzeń :) EDYCJA: Kazała mi przekazać najserdeczniejsze życzenia i podziękować za pamięć i pozdrowić :)

Jak chcesz dołączyć to możemy zorganizować, nie ma problemu :)

Last edited: Aug 27, 2016
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No to dla siostry najlepszego;)

7. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

No! To dlatego nie przyjmujesz u siebie na dywaniku :(

Spóźnione - proszę o przekazanie - życzenia dla siostry - niech się w zdrowiu wiedzie, a siostra niech zawsze będzie miła i pomocna :D

Nic nie straciłaś? Cieszy mnie to :D

8. BA_Czerwona

Grzesiu! Przekażę :) Ale czy ona zawsze taka miła... :p:p:p

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hej -mam pytanie,wiesz w jakim mniej więcej wieku ludzie-oprócz znanego spamera-na forum piszą?I że zgorszyć to nas te"niewinne dzieciątka" mogą?Chyba za restrykcyjni jesteście w niektórych watkach...Pozdrawiam

zagma and Marrylan like this.
  10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Gosia, to nie chodzi o wiek piszacych userow, tylko o szeroko pojmowane tresci erotyczne, ktore sa zabronione pktem regulaminu.
    Dziwne tylko, ze dowcip sie tak skojarzyl, a zapytanie jak bzyka duzy komar juz nie8).

ankagdw, Marrylan and gosiagosia60 like this.
  11. gosiagosia60

Ech...Chyba za stara na to forum jestem...:(

Marrylan likes this.
  12. BA_Czerwona

Nie wiem co robi komar, zapytałabym, ale właśnie dwa zabiłam i mam nadzieję więcej w tym roku nie spotkać (prócz naszego Tadzia).
    Jak chcecie Go zapytać co robi, sprawdźcie to na najbliższym zlocie w dniach 16-18.09.2016 (szczegóły w wątku MOD_Eratora).

A jeśli chodzi o moje decyzje moderatorskie, nie będę sędzią we własnej sprawie. Zawsze wiedzieliście, że pewne tematy nie są właściwe na forum o sianiu marchewki. Skargi można składać do TL poprzez Pomoc techniczną.

MOD_Zgredek* likes this.
  13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no i kot ogonem odwrocony.

zagma, gosiagosia60 and Marrylan like this.
  14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

I pyszczek formulka o PT zaklejony.

Mysle, ze nalezy ladnie podziekowac, ze scierka przez leb nie dostalysmy, bo wszak z wladza sie nie dyskutuje8)

15. ankagdw

i dygnac nozka i łubudubu zaspiewac....
    z wladza to tak jest ,ze zawsze ma racje .nawet jak sie zdazy (czysto przypadkowo rzecz jasna) ,ze nie ma racji to racje ma.kropka i czesc piesni.8)

16. gosiagosia60

Jak zwykle -a myślałam,ze akurat tutaj,zrozumienie znajdę-cóż-punkt widzenia ma się do tego,na którym się akurat siedzi:( Czerwona-skarg składać nie będę-myślałam tylko,że bardziej przyjazna nam jesteś-do tej pory byłaś,co się zmieniło?o_O Akurat w tamtym wątku,można było oko przymknąć-no ale co ja tam wiem,stara baba,56 lat,to może się nie znam na żartach.. :( Szkoda,że jak znany user "żartuje" tacy restrykcyjni nie jesteście.I jeszcze-zawsze Cię uważałam z kompetentną Moderatorkę,nie chciałabym zmienić tego...Pozdrawiam

Marrylan and zagma like this.
  17. ankagdw

przyjazna moderatorke w obecnej ekipie?no jaj sobie nie rob...i nie mow mi ,ze jeden z moderatorow jest...-taka role pelni ...ale jak kto chce moze wychwalac-ja postoje .
    ide bo dyskusja o karach zbedna i o pracy moderatorow tez.kazdy wie jak to sie konczy..:sleepy:do pt pisac to totalny odpal.ostatnio sie zastanawialam czy ja aby napewno poczytalna jestem jak odpowiedz dostalam.xD:cry:i dowod sprawdzic musialam :p

18. gosiagosia60

Anka-ale przecież dzięki nam to forum jeszcze żyje-o to chodzi,żeby tylko "ogólne "zostały??Czerwona-na prawdę uważasz ,że te nasze żarty są nieprzyzwoite???

19. ankagdw

sa jeszcze inne watki ;) klubiki witaskowo - cmokaskowe na przyklad...i bawialnia gdzie sie do pierdyliarda liczy...:po i jeszcze spamer obwoźny ,ktorego wszedzie pełnoxDco kolejne ts,kalendarz i gt to nowi gracze dolaczaja tez:pxD:cry:

Marrylan and gosiagosia60 like this.
  20. gosiagosia60

Ech... Już mi chyba wena padła...-.-

ankagdw and Marrylan like this.