BA_Czerwona

Discussion in 'Kto jest kim - ekipa' started by BA_Czerwona, Dec 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Zdrowie.. i chęci, chcę coś fajnego znowu dla ludzi zorganizować i mam nadzieję, że wypali :)

Też ostatnio odczułem, że czas leci jak oszalały, już gimnazjum z głowy, pół wakacji z głowy, a za moment pierwsza technikum : o

waderówek likes this.
  2. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

A może nie zdrowie tylko pomysł na część wakacji;)
    Obyś tych ludzi znalazł:) szczerze życzę:)
    Jakie technikum wybrałeś?

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Oj, leci :) już się ostatnio gubię czy coś było rok, dwa czy 5 lat temu...

4. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Technikum ekonomiczne :) A po nim - i po studiach - - będę siedział w biurze - przynajmniej tak mi się marzy xD - w papierkowej robocie, rachunkowość i te sprawy :)

Last edited: Aug 28, 2016
  5. BA_Czerwona

też mi się marzyło... w połowie nauki zrezygnowałam :)

6. matiz321

matiz321 Hrabia forum

..i na co się wtedy wybrałaś, jeśli można wiedzieć? :)

7. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Ty wiesz dlaczego :inlove:

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A może księgowość, turystyka albo te klimaty:) ??? Witam wieczornie;) Jak ta 1 LO szybko minęła-.- 1 miesiąc i 6 dni wakacji też-.- Nawet zaczynam tęsknić za najgłupszymi żartami, do których namawiali mnie koledzyxD Zawsze to też jakaś nauka;)

9. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Bardziej księgowość, to praktycznie niedaleko od rachunkowości ;)
    Turystyka nie za bardzo, ten kierunek wymagał by znacznej znajomości geografii, nie mówię o samych podstawach typu państwa-stolice, czy podstawowe zabytki świata, bo to musiałoby być znane "na glanc". A jako że geografia nie jest moją mocną stroną, to podziękuję :)

Matma natomiast nigdy nie sprawiała mi problemów, a nauka nowych wzorów, zasad czy twierdzeń to dla mnie pesteczka ;) Stąd kierunek ekonomiczny.

10. krasnoludek10

To na mat - inf albo jakiś taki idź;) Programy dla banków, łączenie ich w spójną całość i w ogóle:)

11. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Informatyk też nie dla mnie, lubię sobie posiedzieć na internecie, a nie poskładać komputerek od niechcenia, albo zaprogramować jakąś platformówkę - a w końcu to robią informatycy - naprawa komputerów albo tworzenie nowych programów/programowanie xDxDxDxD

12. krasnoludek10

Może mnie zatrudnią do ekipy programistów BP w PolscexD A jak nie to ewentualnie aktor, wokalista itp.xD

13. BA_Czerwona

To już było po skończeniu studiów, więc nie musiałam nic wybierać :)
    Ja też się cieszę, że Cię tu mam :*
    Tylko nie ma takiej ekipy w Polsce :)

Grunt, żeby wybrać coś, co człowieka nie będzie męczyć i będzie go interesować :) Ja do tej pory żałuję, że straciłam 3 lata na LO, startując w życie bez żadnego zawodu czy ukierunkowania.

14. krasnoludek10

Ja się ukierunkowałem na mat - inf i na programistę albo jakiś matematyczny idę:p Chyba, że babciny test (Toruń) pokaże pozytywny wynik w teście aktor albo wokalistaxD

15. diablica3

diablica3 Ambasador forum

MOD_Zgredek* likes this.
  16. matiz321

matiz321 Hrabia forum

To są święte słowa :)

17. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Czerwoniutka bry wieczorkiem ;) co słychować?

18. krasnoludek10

Jak trafię na super tłumaczącą panią od biologii, która uczyła mnie jej w 1. klasie to super:inlove: A jak nie - to jakoś trzeba będzie się dostosować8) Wybrałem rozszerzoną biologię a tam wszystko to powtórka z gimnazjum (ale tam babka każda źle tłumaczyła):p;)

19. SzymekSimon

SzymekSimon Młodszy ekspert

Berek :D Dzień doberek Pani :D
    Wpadłem na kawkę, herbatkę i ciastko, a na stole pusto :eek:
    Jak to tak :eek:

20. BA_Czerwona

Ojoj... Tylu fajnych gości, a ja się gdzieś zgubiłam po drodze do domu ;)
    diablico, jakbym miała taki mundurek to może wreszcie by się mnie taki Zgredek słuchał...
    Milenko, u mnie zupełnie bez zmian, zmieniają się kartki w kalendarzu :) A jak u Ciebie? Udało się coś zmienić?
    Tomek, zawsze możesz szukać materiałów na własną rękę :)
    Szymek, no czekałam i czekałam na Ciebie, aż mnie pajęczyny pokryły...