BA_Chris

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Chris, Aug 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. edababa

edababa Czeladnik forum

Wiecie co znaczy dowiedziec się o niespodziewanej śmierci bliskiej osoby?
    Wiecie co znaczy załatwiac sprawy pogrzebowe i czekac na kwaterkę i termin?
    Wiecie co znaczy ceremonia pogrzebowa z mowami bardzo wzruszającymi?
    ...............................................................................................
    Wiecie co znaczy moment "ziemskiego" pochówku, gdy pusty odgłos spadającej ziemi na trumnę na długo zostaje w uszach....
    i ta pustka.......ta pustka, gdy wszyscy spełniwszy "powinnośc" opuszczają cmentarz (w tle słyszysz o kwiatach, muzyce, strojach...:wuerg:)
    ta pustka, kiedy nie wiesz czy już wracac do domu, czy w ciszy zostac i WYC!!!!
    ta pustka i żal, że życie idzie dalej, a nikt nie zauważa braku tak ważnej osoby.....
    a w wątku farmerskie pisanki BA_Chris jakby tu był.......
    czasami nie ogarniam decyzji Najwyższego...
    Dużo siły rodzinie i bliskim życzę

deaemeka and SirMarkIIII like this.
  2. Agnezja

Agnezja Okazjonalny autor

Jeszcze pare dni temu rozmawialismy :( nie wierze... poznalismy sie w grze... ale dlugo nie czekalismy i przeszlo na real :( ból nie do opisania :( :(

3. zodiak67

zodiak67 Forumowy żółtodziób

Krzysiu, jesteś jedną z osób, które bardzo ciepło wspominam. Zawsze pomocny, nigdy nie tracący cierpliwości, dodający otuchy której wówczas tak potrzebowałam. Dziś nie ma Ciebie tutaj, ja nie wiem, co napisać, po prostu nie wierzę. Ksiądz Twardowski napisał, że: "Można odejść na zawsze, by stale być blisko" i Ty będziesz. Pozostaniesz w pamięci wielu. Jestem szczęśliwa, że dane było mi spotkać Cię na swojej drodze.
    Ela Rainbow

4. piechanna

piechanna Analityk forum

Piszę jeszcze raz w tym wątku, bo dopiero teraz dotarło do mnie, że byłeś moim
    farmowym sąsiadem. Co prawda od niedawna i nawet nie wiem jak to się stało, że
    akurat mnie zaprosiłeś ? Od razu znalazłeś się na pierwszym miejscu ze swoim, jeśli
    dobrze pamiętam 101 levelem i nawet podziwiałam szybkość z jaką je pokonujesz,
    bo przez ten czas doszedłeś do 111. Przed chwilą właśnie zauważyłam, że zielony
    kolor na pierwszym termometrze ciut się obniżył i coś mnie tknęło, żeby to sprawdzić
    na pierwszej stronie tego wątku. I rzeczywiście mój sąsiad chris_wr to byłeś TY.
    Przepraszam, że odkryłam to dopiero teraz i żałuję że tego nie wiedziałam.

Żegnaj zatem mój SĄSIEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Składam wyrazy współczucia dla Rodziny Krzysztofa !!!!

WhateverHappenes and carpathia1 like this.
  5. majka47

majka47 Komisarz forum

Łączę się w bólu,byłeś również moim znajomym,pocieszałeś mnie w pewnych okolicznościach,nigdy nie dostałam od Ciebie bana,byłeś miłym i uczynnym człowiekiem.To grzech umierać tak młodo!Wyrazy współczucia rodzinie.Chris żegnaj!:cry:

6. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Krzysiek... Nie umiera się tak szybko. Tego po prostu się nie robi ! :cry:

7. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

Zatkalo mnie we wtorek i trzyma do dzisiaj (nie potrafie znalesc slow zeby sie pozegnac
    mieszkalismy w tym samym miescie calkiem niedaleko siebie a jakos nigdy sie nie zlozylo zeby spotkac sie na kawie ,pogadac poplotkowac na temat gry....a juz jutro bedzie czas sie zegnac :cry:
    Najszczersze kondolencje i wyrazy wspólczucia dla Rodziny

Last edited: Apr 15, 2016
  8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Niedawno się dowiedziałam, brak mi słów żeby cokolwiek napisać...
    Chris z pewnością pozostaniesz w naszych wspomnieniach, spoczywaj w pokoju... [*]

10. babula40

babula40 Komandor forum

[*]
    do zobaczenia w lepszym świecie Krzysztofie ..............................

łatkaszb likes this.
  11. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

... Przytłoczyła mnie ta wiadomość, 11 lat "bawię" się z BigPointem, pozdrawiam Wszystkich i uważajcie na siebie...

Wieczne spoczywanie racz Mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci na wieki... amen

łatkaszb likes this.
  12. łatkaszb

łatkaszb Aktywny autor

witam łączę się z wami w tym strasznym bólu:cry: wiem co znaczy stracić bliską tak młodą osobę:cry: Wyrazy współczucia dla bliskich

SirMarkIIII likes this.
  13. bomba8855

bomba8855 Okazjonalny autor

Czy to nie ironia losu,
    że umierają Ci co tak pragną żyć?
    Czy to nie zabawne,
    że mówią nam ,,nie płacz"?
    Czy to nie śmieszne,
    że każą nam zapomnieć?
    Tak wiele jest śmieszności
    we współczuciu!
    Tak wiele fałszu jest
    w żałobie!
    Czemu prawdziwe piękno dostrzegamy
    gdy przeminie?
    Nie umiem odpowiedzieć....
    Tak już jest....
    Gdy twa gwiazda zgaśnie,
    i położy się do snu...
    Płacz!
    Gdy twe słońce zajdzie,
    i ukryje się w jaskini...
    Nie staraj się zapomnieć!
    Bo naprawdę umierają
    tylko Ci
    O których zapominamy!!!!!

Do zobaczenia Krzysiu po tej drugiej stronie ......

łatkaszb likes this.
  14. carpathia1

carpathia1 Czeladnik forum

również moim sąsiadem był

15. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Jest mi tak strasznie przykro :cry::cry::cry:
    Skladam najszczersze wyrazy wspolczucia i zycze siły w przetrwaniu tych ciężkich chwil smutku i żałoby Rodzinie Krzysia, Jego Przyjaciolom i Znajomym...
    [*]

16. milunio

milunio Półbóstwo forum

Kilka chwil zamkniętych w pudełku...setki słów wypowiedzianych...tysiące minut z uśmiechem na twarzy....energia między wersami...
    i ciepły powiew w sercu kiedy myślą wracamy do Ciebie...oby wspomnienie tliło się jasnym jak Twój entuzjazm płomieniem Krzysiu.

Dużo siły dla Najbliższych i Przyjaciół

SirMarkIIII1 likes this.
  17. -senait-

-senait- Hrabia forum

jutro o godz.10.00 będę w pracy ale zatrzymam się i pożegnam Cię ADMINIE...minutą ciszy:(

SirMarkIIII1 likes this.
  18. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Kilka dni nie było mnie na forum, a tu taka smutna wiadomość. W takich chwilach nic sensownego nie można napisać...

---

Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj Mu świeci na wieki wieków - AMEN.

19. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

I....wyrazy współczucia dla Ekipy Farmeramy ....znaliście go ...współpracowaliście z nim ....zawiązały się przyjaźnie ...jak to w pracy ....bardzo , bardzo łączę się z Wami w Waszym bólu , straciliście kolegę ...przyjaciela ...mentora ....
    A teraz ....Ciiiiiii ....nic innego nie pozostaje ....za kilka godzin rodzina , przyjaciele i współpracownicy będą towarzyszyć , odprowadzać ...i przeżywać żałobę...
    Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią się im płaci

autor: Wisława Szymborska
    Do sklikania BA_Chris

20. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

"Smrt je jen jako když přejdu z jedné místnosti do druhé. A ta druhá je mnohem hezčí."
    (Vicka z Medjugorje)

Thread Status:
Not open for further replies.