BA_Chris

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Byłaś na wagarach? :) No proszę, to po dniu absencji rzeczywiście będzie co robić. :p
    Witaj. :)
    No tak się złożyło, ale to dawno już w sumie było, bo pierwszy raz w ekipie byłem od marca 2012 roku, potem miałem roczną przerwę i teraz od półtora roku znów w ekipie naszej działam. :) Cieszę się, że mnie pamiętasz jako gracza i tak wspominasz. Dziękuję. :)
    Super, gratuluję, wiedziałem, że będziesz wymiatać. :)No to trzymam teraz kciuki za udany mecz. :) Weekend spokojnie u mnie minął, w niedzielę drzewka odkrywałem, lubię TSy. :)
    Witaj,
    miłej nocki życzę. :)

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Chociaż raz będę pierwsza :D
    Gratuluję awansu i życzę samych przyjemności z pełnienia nowych obowiązków ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej Krzyś,to ja w takim razie będę druga i jeszcze i tutaj moje serdeczne gratulacje,w pełni zasłużony awans [​IMG]

4. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Serdeczne gratulacje BA_Chris :):):).

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Wam pięknie, idę sobie zmienić tytuł wątku. :)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Tutaj też przybiegłam z wielkimi gratulacjami! :) Jako Pan Sowa prezentujesz się świetnie ;)
    Owocnej pracy na nowym stanowisku, wiele radości z pełnionej funkcji :)
    Tak szeptem zapytam: to kiedy impreza? xD :p xD
    Szampan dla gości już jest! :p

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Monia,Pan Sowa jest super,tylko teraz moja pani Szopowa została taka samotna :cry::p

No jak szampan jest,to wznieśmy toast za powodzenie,wiele radości i same przyjemności na nowym stanowisku,Twoje zdrowie KrzyśxD

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

A gdzie poczęstunek? Tak o pustym żołądku toast wnosić... :p

Taki duży, że wystarczy dla wszystkich xD

9. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

oooo szampan i ciacho...ale trafiłam :)
    Graty wielkie Krzyś :)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ewuniu, mówisz że trzeba znaleźć Ci parę? :p Ale znalezienie Pana Szopa będzie niezwykle trudne :)

Dagmara ten tort.. Lecę po talerzyk i widelczyk i ustawiam się w kolejce po kawałek.. Dieta może poczekać... xD xD xD

11. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

no i kolejna zmiana :) Gratulacje Krzysiu :)

12. To i ja dzisiaj się poświęcę i zjem kawałeczek, takiej okazji nie można przepuścić :)

Gratki Krzyś :)

13. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Nawet nie wiem, co to wagary xD Jako jedyna na razie mam 100 % frekwencji xD

Nawzajem, miłego dnia ;)

PS: Uważam, że zasłużyłaś na awans ;) Gratki z mojej strony ;)

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tylko nie zapomnij zmienić sygnaturki :p
    Monia, jestem na wiecznej diecie, ale jak przejść obok takich pyszności obojętnie? xD

SMOD_Wadera* lubi to.
  15. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Haha, no właśnie xD

16. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Krzysztofie wielkie gratulacje :)
    Miłego wieczoru życzę i ciepłe pozdrowienia zostawiam :)

17. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję Wam wszystkim raz jeszcze, w wolnej chwili się przebrałem, teraz już chyba niczego mi nie brakuje i mogę po forum biegać. :)Ale smakowity tort, sam też się chętnie skuszę. ;)

18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Krzysiu! :) Oj nie zawsze idzie mi po mojej myśli, szczególnie jak brak motywacji... :p Też kocham TS-y, niestety dużo nigdy nie kupuję. :) Udanego wieczorku życzę. ;)

Gratuluję awansu na Board Administratora! Życzę w związku z tym dalszego przyjemnego moderowania forum! :)
    Zostawiam prezent niespodziankę!*
    *W prezencie znajdziesz to co sobie zażyczysz. Tort jest, szampan też, więc ja daję to co byś tam chciał.

19. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Witam ;)
    Zauważyłam drobne zmiany :)

Gratulacje [​IMG]

20. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję pięknie. ;)
    Witam, no coś tam się zmieniło, kosmetycznie tu i tam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.