BA_Chris

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Chris, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Cóż ... a od czego są sianogrosze w grze? Nie mów, że grając już jakiś czas nie stać Cię na to, by raz dziennie zakupić na targu CMJ. No proszę Cię, nie osłabiaj mnie. :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zbieram sobie do miliona a to mnie tylko osłabia ;) Magiczna na szczęście pomogła :) Jak nikt nie będzie mógł to z 300 000 SG zostania mi około 200 000 ;)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Tomek facet, do tego farmer jesteś i problemy z finansami masz? :p Chyba że Ty masz tak jak goście co na końcu tęczy stoją z garncem złota(gobliny, elfy czy co to tam stoi), niby go mają (złoto) a jednak nie ich :p pewnie składasz, składasz ale natura farmera uskładać nie pozwala :p
    Ja tam zawsze bez grosza jestem (prawie zawsze :p), ale jak muszę kupić coś na targu sprawdzam co mogę sprzedać i w końcu kupuję to co potrzebuję :p

Krzysiek mówisz że nie masz w jakimś notesie listy prezentowej? :p
    Szkoda dopisałbym się xD xD xD

Pozdrawiam Was wieczorowo :p

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Załóż mu zeszyt i się wpisz od razu ;)

Pozdrawiam wieczorno-nocnie i miłych snów życzę :)

SMOD_Wadera* i MOD_Etna lubią to.
  5. krasnoludek10

wiesz , tu jest dużo do zdobycia sianogroszy :D Ale niestety trzeba wydać by zarobić :p:D:D Nie skończę, a tak chciałem mieć pnącze :(

6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) Jak się masz Chris? ;) Śnieg u Ciebie spadł? :)
    Fantastycznego wieczorku życzę. :)

7. krasnoludek10

Cześć Chris :) ! Jak event ;) ? U mnie do skończenia Bunroe brak 36 baterii (zbieram kombajnem więc się uda) a do skończenia eventu jeszcze 9 zadań w Cash i cały Willy Walonko ;)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dobrej nocki życzę i udanego nowego tygodnia. :p
    Hej. ;)
    Owszem spadł wczoraj, ale dziś po nim już żadnego śladu, a pogoda piękna była jak wiosną. A jak u Ciebie? ;)
    Event skończyłem dziś rano, czekałem na baterie, coś wypadać nie chciały, ale na żółtych kameleonach na 3 częściach farmy jakoś je podgoniłem. ;)
    Sadź sobie długorosnące na zmianę i uda Ci się skończyć. :) Powodzenia. ;)

9. krasnoludek10

właśnie mam por na polach rano :D zbiór rano, po wstaniu

10. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Proponuję format A-4, nie zawieruszy się przypadkiem:p
    miłego wieczoru :music:

SMOD_Wadera* lubi to.
  11. BA_Czerwona

i taki co najmniej 200 kartkowy, gdzieś w Wyroczni się ostatnio chwalił, że czeka na GT, bo ma dużo do oddania ;)

Tomek, nie widziałeś tego i nie wykorzystasz tej informacji :p

SMOD_Wadera* lubi to.
  12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) U Ciebie piękna wiosna, a w Zakopanym zima w najlepsze! xD Śniegu jest pod dostatkiem, idealny jest na dodatek do jazdy na nartach czy snowboardzie. ;) U mnie spoko, miałam dziś pieewszą lekcję jazdy na snowboardzie i było nawet fajnie. :) Poza tym to chyba ni wartego powiedzenia. ;)
    Co słychać? :) Udanego wieczorku życzę. :)

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Dziewczyny uwielbiam Was :p :p
    Zeszyt: większy niż A4, ponad 200 kartek z czym na okładce?? :p [Może rakieta xD]
    Coraz częściej się zastanawiam jak ja bez ekipy mogłam żyć :p
    No niby było to jakieś życie, ale jakie?? :)

Pozdrawiam wieczorowo :p

14. BA_Czerwona

Na okładce musi być wielki, czerwony albo żółty wykrzyknik :) Żeby wiedział, jak bardzo to ważne :D
    Bez ekipy życie było mało kolorowe? :p

Pozdrowienia, Krzyś :)

EDYCJA: Świetną masz sygnę :) WOW :D

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2015
  15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Czerwony wykrzyknik, zrobione:
    Życie bez ekipy.. jakie życie?!?! :p bez ekipy to nie było życie, to była egzystencja, lub marna imitacja.. :D

Krzyś, pozdrawiam ciepło, piękną masz sygnaturkę :)

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dzięki za odwiedziny. ;)
    No wiem, że pod Zakopanem pełno śniegu. A jak treningi siatkówki? :)
    No a jak my bez Ciebie mogliśmy Monia funkcjonować, to ja nie wiem. :) Oby jak najwięcej takich pozytywnych osóbek w naszych szeregach. ;)
    A dziękuję, dziękuję, Autorka jak zwykle mnie rozpieszcza. ;)
    Dzięki Monia, mi też się bardzo podoba. :p

SMOD_Wadera* lubi to.
  17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Chris! ;) Treningi ruszą znowu 16 lutego, choć miały być jakieś sparingi w ferie, ale chyba nie wypali, bo wiele osób wyjeżdża. :) Mnie zresztą też nie byłoby, ponieważ wybieram się już jutro do Głuchołaz na zimowisko harcerskie. ;) Jak i treningi ruszą to i sezon trzeba będzie dokończyć, sądzę, że jeszcze maksymalnie dwie grupy będą do przejścia i koniec rozgrywek, potem tylko przygotowania do kadetek. :) A jak tam u Ciebie? ;)
    Przyjemnego wieczorku życzę. :)

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Krzyś czyli zeszyt dostarczyć?? :p
    Jakieś dodatki do niego?? :p

19. BA_Chris

BA_Chris Guest

To widzę pełną parą rozgrywki idą, a które tam miejsce obecnie zajmujecie? :) To teraz ferie będziesz miała, ale Ci fajnie, zazdraszczam. :) U mnie dobrze, właśnie bawię się w Baby Boom i całkiem fajnie idzie. ;)
    Poproszę, a jakie dodatki mam do wyboru? :p

20. BA_Czerwona

Talon na buziaka podobno ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.